Μαρέτης, Δόκος και Κουτρότσιου της «Μακεδονικής Δύναμης» στο Τάλλιν της Εσθονίας-Συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο

1 Min Read

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων, νέων ανδρών, νέων γυναικών που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Εσθονίας Τάλλιν, βρίσκονται από χθες 24 Αυγούστου τρία μέλη της «Μακεδονικής Δύναμης» Κοζάνης.

- Advertisement -

Οι αθλητές Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης και ο Πέτρος Δόκος, συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα φορώντας τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Ταε Κβο Ντο αφού στην διαδικασία της πρόκρισης από την Ελληνική Ομοσπονδία στις αρχές Ιουλίου, κατέλαβαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους.

Ο Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης, ο οποίος έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο σε πανευρωπαϊκή διοργάνωση στην κατηγορία παίδων το 2018, αγωνίζεται αυτή τη φορά στην κατηγορία των +87 κιλών. Ο Πέτρος Δόκος αγωνίζεται για πρώτη φορά με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας και στο Τάλλιν θα συναγωνιστεί αθλητές στην κατηγορία έως 49 κιλά.

Στην διοργάνωση αυτή όμως θα συμμετάσχει και η γυμνάστρια της «Μακεδονικής Δύναμης» Αναστασία Κουτρότσιου ως διεθνής διαιτητής. Η πρόσκληση για την συμμετοχή της Αναστασίας Κουτρότσιου, ήρθε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία της στα διεθνείς διοργανώσεις.

Μοιραστείτε την είδηση