Μαζεύονται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες ανά εμβολιαστικό κέντρο τα ραντεβού

2 Min Read

Σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες μαζεύονται πλέον τα ραντεβού του εμβολιασμού στα κέντρα της περιοχής, ενώ φαίνεται πως σταματούν οι εμβολιασμοί στα νοσοκομεία που εξυπηρετούν την περιοχή μας, δηλαδή Μαμάτσειο, Μποδοσάκειο και Βέροια.

Όπως προκύπτει από τα διαθέσιμα ραντεβού, έτσι όπως κλείνονται μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr όποιος θέλει να κάνει εμβόλιο μπορεί να βρει πολύ γρήγορα και να εξυπηρετηθεί ακόμα και την επόμενη μέρα.

Στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που εμφανίζονται διαθέσιμα ραντεβού για εμβολιασμό. Το ίδιο συμβαίνει και με το Μποδοσάκειο που σήμερα θα έχει διαθέσιμα ραντεβού μέχρι και τις 10 το βράδυ.

Στο Κέντρο Υγείας Κοζάνης η ημέρα που δίνονται ραντεβού για εμβολιασμό είναι η Δευτέρα και υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού γι’ αυτή τη Δευτέρα μέχρι τις 2μ.μ. και για την επόμενη Δευτέρα από το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα.

Στο Κέντρο Υγείας Πτολεμαΐδας διαθέσιμα ραντεβού για εμβολιασμούς υπάρχουν κάθε Τετάρτη και συγκεκριμένα την Τετάρτη 11 Μαϊου υπάρχουν ραντεβού μέχρι τις 2 το μεσημέρι, αλλά και την Τετάρτη 18 Μαϊου μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Στα Σέρβια οι εμβολιασμοί γίνονται Πέμπτη και υπάρχουν ραντεβού για την Πέμπτη 12 Μαΐου μέχρι τις πέντε το απόγευμα, αλλά και την Πέμπτη 19 Μαΐου μέχρι τις πέντε το απόγευμα.

Μοιραστείτε την είδηση