Με 2 νέες και ενδιαφέρουσες δράσεις ξεκινά το ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης την δραστηριότητα του για το φθινόπωρο !!! Internet marketing και interior design

2 Min Read

Με 2 νέες και ενδιαφέρουσες δράσεις  ξεκινά το ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης την δραστηριότητα του για το φθινόπωρο !!!

 

- Advertisement -

INTERNET MARKETING  30 Ωρών    

Σκοπός του σεμιναρίου είναι αρχικά να ενημερώσει τους συμμετέχοντες σχετικά με τις νέες τάσεις του marketing στην σημερινή Ελληνική αλλά και στην παγκόσμια πραγματικότητα.

Θα διδαχθούν τεχνικές χρήσης του Ίντερνετ ως επιχειρηματικό εργαλείο στο χώρο των μικρών επιχειρήσεων για την απόκτηση νέων πελατών και τη διατήρηση τους μέσω της ανάπτυξης της ηλεκτρονικής σχέσης τους.

Θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα δημοφιλή social media και στη συνέχεια να τους εκπαιδεύσει στους τρόπους χρήσης τους, ώστε να είναι σε θέση να στήσουν αποτελεσματικές διαφημιστικές καμπάνιες και προωθητικές ενέργειες για τις επιχειρήσεις τους.

Περισσότερες  πληροφορίες http://elkedimkozani.wixsite.com/elkedimkozani/internet-marketing

internet-marketing

INTERIOR DESIGN  30 Ωρών

Το νέο σεμινάριο του ΕΛΚΕΔΙΜ είναι ένα ενδιαφέρον course που θα σας μυήσει στο χώρο της αισθητικής και της διακόσμησης.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να μάθουν οι συμμετέχοντες να συνδυάζουν πετυχημένα, με αισθητική αλλά και λειτουργικότητα, τα στοιχεία που απαρτίζουν όλους τους χώρους μιας κατοικίας. Θα μάθουν επίσης να διαβάζουν σχέδια (ορθές προβολές: κάτοψη, άνοψη, όψεις, τομές), αλλά και θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα, όπως η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός, ο φωτισμός ,η έρευνα αγοράς οι νέες τάσεις της διακόσμησης, οι υφές και τα υλικά.

Το σεμινάριο  απευθύνεται, σε οποιονδήποτε έχει πάθος με την διαμόρφωση χώρων και επιθυμεί γρήγορα και αποτελεσματικά να πάρει θεωρητικές αλλά και πρακτικές γνώσεις σύνθεσης και αποτύπωσης ιδεών.

diakosmisi

Περισσότερες  πληροφορίες http://elkedimkozani.wixsite.com/elkedimkozani/interior-design

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΟΖΑΝΗΣ

___________________________________________________

Δ. Γκέρτσου & 11ης Οκτωβρίου 24                   Τ. 2461027001

Email. [email protected]       www.kozani.elkedim.gr

Μοιραστείτε την είδηση