Με Γιώργο Δακή και Ευλαμπία Πρώιου έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

2 Min Read

Ανακοινώθηκε επίσημα το όνομα του Γιώργου Δακή και της Ευλαμπίας Πρώιου για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην ΠΕ Κοζάνης. Η ανακοίνωση έγινε στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης με το κόμμα να μιλά για ανανέωση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα κατά 50%.

Δήλωση της Ευλαμπίας Πρώιου 

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την απόφαση του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή να είμαι ένα από τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Κοζάνης στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές.
Ο Νομός μας και η Πατρίδα μας βρίσκονται αναμφίβολα σε μία κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας. Οι επιλογές είναι ξεκάθαρες. Στις 21 Μαΐου 2023 καλούμαστε όλοι μας να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, σκεπτόμενοι το μέλλον της περιοχής, των παιδιών μας και της χώρας μας.
Στην προσπάθεια ώστε η Ελλάδα να μείνει σε τροχιά σταθερότητας και ανάκαμψης που χαράχθηκε το 2019 με την νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ως ελεύθερη επαγγελματίας, αλλά κυρίως ως μητέρα, δηλώνω παρούσα σε αυτήν την προσπάθεια.
Στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου ,όλοι μαζί θα δώσουμε έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα και όπως έγραψε ο Γιάννης Ρίτσος , ‘’ Να είμαστε έτοιμοι κάθε ώρα είναι η δική μας ώρα’’.

 

Μοιραστείτε την είδηση