Με κοινωνική προσφορά γιορτάστηκε η «ημέρα της Αστυνομίας»

2 Min Read

Με κοινωνική προσφορά γιορτάστηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.
Στην Κοζάνη, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε θεία λειτουργία και δοξολογία στον Άγιο Νικόλαο, ενώ στη συνέχεια έγινε ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γρ. Τσιούμαρης, η βουλευτής Π. Βρυζίδου, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας, ο Δήμαρχος Βοΐου Χρ. Ζευκλής, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρ. Ελευθερίου, o Διοικητής Γ.Σ.Σ./ΔΕΠΣ, Ταξίαρχος Αλ. Παπαδόπουλος, ο Διοικητής Σχολής Πυροσβεστών Παράρτημα Πτολεμαΐδας, Πύραρχος Κων. Μαυροματίδης κ.α.
Στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη του Σώματος και της «Ημέρας της Αστυνομίας» προσφέρθηκαν ως ένδειξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, από το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα:
• από το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών στο Ίδρυμα Προστασίας Υπερηλίκων «Ο Άγιος Αχίλλειος» της Μητρόπολης Γρεβενών,
• από το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς στην Μητρόπολη Καστοριάς,
• από το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης
• από το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας στο Γηροκομείο της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας.

Μοιραστείτε την είδηση