Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας “KOZANI YOUTH FEST 2023”

2 Min Read

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου υπό τον συντονισμό του οργανισμού νεολαίας “GO Alive” σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης και το Δήμο Κοζάνης.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου φεστιβάλ, οι νέοι και οι νέες της Κοζάνης είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις ευκαιρίες που προσφέρονται.

- Advertisement -

Οι παρεβρισκόμενοι/ες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πληθώρα ενδιαφέρουσων ομιλιών και workshops, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες με ομότιμους και έμπειρους επαγγελματίες από διάφορους κλάδους.

Φέτος, το φεστιβάλ είχε αφιερωθεί στο Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων με στόχο να ενισχύσει τις δεξιότητες των νέων και να προωθήσει τη διά βίου μάθηση, την ψηφιακή μετάβαση και την πράσινη ανάπτυξη. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ενισχύει τη νεολαία, προωθεί την κοινωνική συνοχή και ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας ταυτόχρονα δεσμούς με την τοπική κοινότητα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του φεστιβάλ, καθώς και τους φορείς και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν ενεργά. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές και τις εθελόντριες για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους, χωρίς την οποία τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο “KOZANI YOUTH FEST”!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση