Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου ξεκίνησαν οι προβολές ταινιών στη Βιβλιοθήκη

1 Min Read

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου ξεκίνησαν την Δευτέρα 13 Ιουλίου οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, που είναι μια από τις δράσεις οι οποίες εντάσσονται στις φετινές εκδηλώσεις των Λασσανείων.

Η πρώτη ταινία που προβλήθηκε ήταν η ταινία “20.000 λεύγες κάτω από την θάλασσα”, βασισμένη στο ομώνυμο κλασικό έργο του Ιουλίου Βερν.

- Advertisement -

Τους θεατές καλωσόρισαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ελπίδα Κοϊμτζίδου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Β.Κ. κ. Ιωάννης Μυροφορίδης, οι οποίοι στο σύντομο χαιρετισμό τους τους ευχαρίστησαν για την ανταπόκριση τους και τόνισαν πως στόχος τόσο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού όσο και της Βιβλιοθήκης είναι να φέρουν τον πολιτισμό στο προσκήνιο της ζωής του τόπου μας, σχεδιάζοντας, προγραμματίζοντας και διοργανώνοντας εκδηλώσεις που θα ανταποκρίνονται και θα καλύπτουν τις επιλογές και τις προτιμήσεις όλων των πολιτών.

Οι προβολές ταινιών συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιουλίου, και θα συνεχιστούν από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, εξαιρουμένης της Τρίτης 25/8, γίνονται στον πίσω αύλειο χώρο του νέου κτιρίου της Κ.Δ.Β.Κ. (είσοδος από την οδό Ι. Δεληβάνη), ξεκινούν στις 9.30 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

Μοιραστείτε την είδηση