Με όραμα να γίνει η Κοζάνη πραγματικά τόπος να ζεις, του Αντώνη Γκλούμπου

2 Min Read

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες.

Είμαι ο Αντώνης Γκλούμπος, γεννήθηκα και κατοικώ στην Κοζάνη. Σπούδασα στο τμήμα Γεωλογίας του Α.Π.Θ. και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Έρευνα και Παραγωγή Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου». Ασχολούμαι με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είμαι ενεργό μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων από μικρή ηλικία.

- Advertisement -

Επικοινωνώ μαζί σας με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωμβρίου και την απόφασή μου να θέσω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις». 

Αφού πρώτα αναγνωρίσω την πρωτοποριακή λειτουργία της  κίνησης από το 2010 και μετά, που η τελευταία γενική της συνέλευση επέλεξε τον Χάρη Κουζιάκη να είναι επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης, συμπαρατάσσομαι και εγώ με όσες γνώσεις, προτάσεις, ιδέες διαθέτω, για τον κοινό αγώνα που θέλει τον καθένα από το δικό του μετερίζι να συμβάλλει και να προσφέρει  ότι μπορεί για μία ευημερούσα τοπική κοινωνία. 

Για μια κοινωνία που βρίσκουν δουλειές, και δεν ξενιτεύονται τα παιδιά της, δικαιωματικά και όχι επιλεκτικά. 

Για μία κοινωνία που η μέριμνα της δημοτικής αρχής για ποιότητα ζωής σε ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ βρίσκεται  πάντα σε συνάρτηση με τον σεβασμό στην αξιοπρεπή καθημερινότητα του πολίτη.

Με όλα τα παραπάνω να συμπυκνώνονται στον οραματικό στόχο που διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για μία πόλη και με όλες τις γύρω τοπικές κοινότητες της χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου μας που θα είναι πραγματικά Τόπος Να Ζεις!

Σας καλώ να στηρίξουμε όλοι μας αυτό το στόχο για το σήμερα και το αύριο του τόπου που όλοι μας πονάμε και αγαπάμε, επιλέγοντας το ψηφοδέλτιο που τον πιστεύει και τον υπηρετεί μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που  καταθέτει με ρεαλιστικές προτάσεις και λύσεις για μία κοινωνία που μαθαίνει διαρκώς να παλεύει και να νικά!  

Μοιραστείτε την είδηση