Με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα των τελευταίων ετών ολοκληρώθηκε το πανηγύρι του Δρεπάνου

2 Min Read

Με πολλούς επισκέπτες και υψηλές εισπράξεις, αλλά κυρίως χωρίς βροχή, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης το φετινό πανηγύρι του Δρεπάνου.

Πολίτες του Δήμου Κοζάνης, αλλά και επισκέπτες από όμορους δήμους, ενθαρρύνθηκαν από τον ήπιο καιρό και επισκέφθηκαν το πανηγύρι για να αγοράσουν μικροπράγματα, να κάνουν τη βόλτα τους, ενώ οι μικρότεροι να βρεθούν στο λούνα-παρκ.

- Advertisement -

Η κίνηση που παρατηρήθηκε στους δρόμους της Κοινότητας Δρεπάνου ήταν ίσως η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών.

Να σημειωθεί ότι το πανηγύρι παρατάθηκε κατά μια μέρα λόγω συμβάντος στο τρενάκι του λούνα-παρκ, όπου έσπασε ιμάντας και αποκόπηκαν δύο βαγόνια. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί παιδιών ή συνοδών, αλλά το γεγονός αυτό υπενθύμισε με τον πιο προφανή τρόπο το πόσο σημαντικό είναι το θέμα της ασφάλειας. Κατόπιν τούτου, ο Δήμος Κοζάνης, έπειτα από αίτημα της Κοινότητας Δρεπάνου, αποφάσισε την παράταση λειτουργίας έως και το βράδυ της Τρίτης. Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας δήλωσε πως από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, το λούνα παρκ λειτούργησε δωρεάν.

Σημαντική ήταν η παρουσία της Τροχαία Κοζάνης στη ρύθμιση της κυκλοφορίας και στη μέριμνα για την ασφάλεια των πεζών, ενώ τα ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης φρόντισαν για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με συνεχή δρομολόγια έως και αργά τη νύχτα.

Θένια Βασιλειάδου

Μοιραστείτε την είδηση