Με την ταινία “Old yeller (1957) / Ο Φίλος μου κι Εγώ ” συνεχίζονται απόψε οι προβολές ταινιών της Βιβλιοθήκης

2 Min Read

Με την προβολή της ταινίας για μικρούς και μεγάλους “Old yeller (1957) / Ο Φίλος μου κι Εγώ ” συνεχίζονται την Τρίτη 08 Αυγούστου οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών της εκδηλώσεων. Οι προβολές γίνονται στον πίσω αύλειο χώρο του νέου κτιρίου της Κ.Δ.Β.Κ. (είσοδος από την οδό Αγνώστου Στρατιώτη), ξεκινούν στις 9.00 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Η ταινία της 23 /8.

- Advertisement -

Το Old Yeller είναι μια αμερικανική δραματική ταινία του 1957 σε σκηνοθεσία Robert Stevenson και παραγωγή Walt Disney . Πρωταγωνιστούν οι Tommy Kirk στο ρόλο του Τράβις Κόουτς , Dorothy McGuire στο ρόλο της Katie Coates , Kevin Corcoran στο ρόλο του Arliss Coates και Fess Parker στο ρόλο του Τζιμ Κόουτς. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1956 του Φρεντ Γκίπσον. Ο Γκίπσον συνέγραψε επίσης το σενάριο μαζί με τον William Tunberg . Η επιτυχία της ταινίας οδήγησε σε ένα σίκουελ του 1963, το Savage Sam , το οποίο βασίστηκε σε ένα βιβλίο του 1962 του Gipson.

Η υπόθεση του έργου.

Τέξας 1869. Ενώ ο πατέρας του φεύγει για να οδηγήσει τα κοπάδια για βοσκή, ο δεκαπεντάχρονος Τράβις αναλαμβάνει τη διοίκηση της οικογενειακής φάρμας. Ο αυστηρός Τράβις εκνευρίζεται όταν ο μικρότερος αδελφός του, Τζιμ, φέρνει στο σπίτι ένα μικρό αδέσποτο σκυλί, τον Ολντ Γιέλερ. Μια σειρά από διάφορα περιστατικά, όμως, θα αποδείξουν την αξία του κίτρινου σκύλου και ο Τράβις θα αρχίσει να τον σέβεται.

Διάρκεια
1 ώρα και 23 λεπτά

Μοιραστείτε την είδηση