Με τον Δήμαρχο Εορδαίας συναντήθηκε ο π. υπουργός Γιώργος Πεταλωτής

2 Min Read

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης συναντήθηκε την Δευτέρα 22-2-2016 στο Γραφείο του με τον επικεφαλής κλιμακίου της ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. πρώην Υπουργό Γιώργο Πεταλωτή , ο οποίος βρέθηκε στην Πτολεμαϊδα στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Π.Ε. Κοζάνης.
Εξαιρετικά παραγωγική χαρακτήρισε τη συζήτηση με τον κ. Πεταλωτή ο Δήμαρχος Εορδαίας τονίζοντας τα εξής: « Εκθέσαμε στον κ. Πεταλωτή ζητήματα που αφορούν το Δήμο Εορδαίας και γενικότερα τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε συνάρτηση με τη μεγάλη κρίση , που διέρχεται η χώρα . Αναφερθήκαμε σε γενικά και ειδικά προβλήματα της περιοχής , αλλά και στις προοπτικές ανάπτυξής της , σημαντικά θέματα για τα οποία ο κ. Πεταλωτής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, βλέποντας θετικά όσα προγραμματίζουμε για το Δήμο μας . Νομίζω ότι στο πρόσωπο του κ. Πεταλωτή βρήκαμε ένα σύμμαχο, από την πλευρά του κόμματός του, σχετικά με τις επιδιώξεις μας ως Δήμος . Εκτιμώ πως θα πρέπει να έχουμε συχνές επαφές με τα πολιτικά κόμματα , που είναι θεσμοί της Δημοκρατίας, ώστε να μπορούμε να προβάλουμε τα δίκαια αιτήματά μας».
Ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Εορδαίας για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία ο κ. Πεταλωτής επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Δεν θεωρούμε τυπική και εθιμοτυπική την συνάντηση με τον κ. Ζαμανίδη , αλλά ουσιαστική καθώς συζητήσαμε για όλα τα ζητήματα του Δήμου Εορδαίας και κυρίως για τις ιδιαιτερότητες που έχει η περιοχή σε σχέση με τη ΔΕΗ. Μέσα από τη συζήτηση βγάλαμε τα συμπεράσματα αναφορικά με το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε το Δήμο σε όποιο αναπτυξιακό επίπεδο χρειαστεί , ώστε τα χαρακτηριστικά του να γίνουν πιο εξωστρεφή».

Μοιραστείτε την είδηση