Με τον σύγχρονο υπερηχοκαρδιογράφο ανεβαίνουν ένα ακόμα σκαλί οι υπηρεσίες της Καρδιολογικής του Μαμάτσειου

straboy
από straboy
2 Min Read

Εκδήλωση για την παρουσίαση του σύγχρονου υπερηχοκαρδιογράφου του καρδιολογικού εργαστηρίου του νοσοκομείου Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 στο νοσοκομείο Κοζάνης.

Πρόκειται για ένα μηχάνημα με πολλές δυνατότητες που θα βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και θα διευκολύνει το έργο των γιατρών.

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Στέλιος Λαμπρόπουλος, το κόστος του μηχανήματος ήταν στα 180.000 ευρώ, το οποίο επιχορηγήθηκε από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.

«Ολοκληρώθηκε μια προσπάθεια δύο χρόνων, το μηχάνημα ήδη λειτουργεί εδώ και μια εβδομάδα και μας προσφέρει όλες τις σύγχρονες δυνατότητες και μάλιστα σε 3D εφαρμογή» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Λαμπρόπουλος, προσθέτοντας πως «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Θα είναι ποιοτικότερες οι υπηρεσίες που θα προσφέρουμε με τις σύγχρονες τεχνικές, όπου και όποτε χρειάζεται».

Σε σχέση με τη λειτουργία της Κλινικής και τα υπόλοιπα σχέδια, ο κ. Λαμπρόπουλος δήλωσε πως «θέλουμε να προχωράμε βήμα- βήμα. Έχουμε βρει μια φόρμουλα να λειτουργούμε με ασφάλεια αυτό τον καιρό».

Σε μια ιδιαίτερη μέρα αναφέρθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χιωτίδης που ευχαρίστησε την Περιφέρεια, καθώς «στάθηκε διαρκής αρωγός στην προσπάθεια αυτή».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης έκανε λόγο για «ελάχιστο δείγμα ευθύνης στους πολίτες μας στον ευαίσθητο χώρο της υγείας. Έχουμε διαθέσει 2 εκ. στον εξοπλισμό, αλλά το μεγάλο βήμα θα είναι η επέκταση του Νοσοκομείου».

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης με τη σειρά του κάλεσε τους πολίτες να έχουν εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου και της Καρδιολογικής Κλινικής, την οποία χαρακτήρισε «διαμάντι».

 

 

Μοιραστείτε την είδηση