Μέχρι τις 31 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για νέες συνδέσεις στην Τηλεθέρμανση

1 Min Read

Μέχρι τις 31 Μαρτίου θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι για σύνδεση με το σύστημα τηλεθέρμανσης στην πόλη της Κοζάνης, της Τοπικής Κοινότητας της Ν. Χαραυγής και της περιοχής της Ζ.Ε.Π. του Δήμου Κοζάνης για την επόμενη χειμερινή περίοδο λειτουργίας 2023/2024.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, προκειμένου η επιχείρηση να προγραμματίσει την προμήθεια των απαιτούμενων υλικών και την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών.

Διευκρινίζεται ωστόσο ότι λόγω της δοθείσας διεθνούς οικονομικής και πολιτικής συγκυρίας, ενδέχεται η άφιξη και εγκατάσταση των θερμικών υποσταθμών των καταναλωτών να παρουσιάσει σημαντική καθυστέρηση. Για τον λόγο αυτό, θα εξυπηρετηθούν κατά προτεραιότητα αιτήσεις καταναλωτών που αφορούν οικοδομές χωρίς άλλο εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης.

Οι υποβαλλόμενες αιτήσεις θα αξιολογηθούν και ικανοποιηθούν υπό την προϋπόθεση της επάρκειας/περίσσειας φορτίου του δικτύου διανομής για την εξεταζόμενη περιοχή.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο γραφείο του Τμήματος Πελατείας της Υπηρεσίας τηλεθέρμανσης της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης, τα οποία βρίσκονται στο κτίριο της Δημοτικής Επιχείρησης,  2ο χλμ. Π.Ε.Ο. Κοζάνης- Θεσσαλονίκης, 501 32 Κοζάνη. Τηλέφωνα επικοινωνίας: +3024610 51555/51500.

Μοιραστείτε την είδηση