Μεγάλες οι προκλήσεις της νέας χρονιάς για τον επιχειρηματικό κόσμο

1 Min Read

H καθιερωμένη εκδήλωση για την υποδοχή του νέου έτους πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕ Κοζάνης, το πρωί της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου. Μια χρονιά ιδιαίτερα κρίσιμη και γεμάτη προκλήσεις για την περιοχή, όπου θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και το οικονομικό της μέλλον.
“Εύχομαι το 2020 να είναι περισσότερο παραγωγικό και καλύτερο για τον επιχειρηματικό κόσμο της Κοζάνης. Θέλω να διαβεβαιώσω πως το ΕΒΕ Κοζάνης και οι επιχειρήσεις της περιοχής, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την περιοχή και να παρεμβαίνουν με προτάσεις ώστε να συμμετέχουν στις μεγάλες αλλαγές που έρχονται ώστε οι προκλήσεις να γίνουν ευκαιρίες.Έχουμε υποχρέωση απέναντι στις επόμενες γενιές να αναπτύξουμε τον τόπο μας και να πάμε ένα βήμα μπροστά” ανέφερε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Νίκος Σαρρής.
Από την πλευρά του π. Πρόεδρος του ΕΒΕ Παναγιώτης Αποστολίδης αναφέρθηκε στις μεγάλες αλλαγές, που φέρνει η άμεση συρρίκνωση της δραστηριότητας της ΔΕΗ στην περιοχή, κάνοντας λόγο για 25.000 θέσεις χαμένες εργασίες, που θα πλήξουν 100.000 πολίτες. “Αν και τώρα δεν συνειδητοποιήσουμε τι έρχεται δεν θα φταίνει οι άλλοι αλλά και εμείς. Εύχομαι να οργανωθούμε γρήγορα γιατί πρέπει να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες. Σε διαφορετική περίπτωση θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας”.
Γιώργος Τριανταφύλλου

Μοιραστείτε την είδηση