Μεγάλη φιλική νίκη για την ΑΕΠ Κοζάνης, επί της ΑΕ Λαρισας με 1-0

1 Min Read

Η ΑΕΠ Κοζάνης  έδωσε τον πρώτο της φιλικό αγώνα στην έδρα της και με τη νίκη της αυτή επιβεβαίωσε ότι φέτος θα βλέπουμε μια…άλλη ΑΕΠ.

Ο Τσέχος  σταρ Σασινκα, σημείωσε στο ξεκίνημα μάλιστα του αγώνα, το τέρμα που έμελλε να είναι και το μοναδικό του αγώνα, αλλά αρκετό να δώσει τη νίκη στην ομάδα μας.

Μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους, η ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης έδωσε τα διαπιστευτήρια της στους οπαδούς της, παραμένοντας αήττητη και στον 8ο φιλικό της αγώνα, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της.

Η ομάδα του Ρομάν Ναντβορνικ, με ασταμάτητο πρέσινγκ, με έναν τερματοφύλακα πραγματικό αρχηγό και με Σασινκα και Φρανκο στην επίθεση, δυο θωρηκτά στην κυριολεξία, κέρδισε τις εντυπώσεις και άφησε πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Πολυεργαλείο ο Κωστίκος, δίδυμο πύργων στα στοπερ με Κοταρίδη και Κανταρτζή,η ΑΕΠ ήταν ομάδα με φυσιογνωμία.

Το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια μας είναι περισσότερο από οικογενειακό, και όλο το περιβάλλον να βγάζει μια υγεία που πολλές ομαδες θα το ζήλευαν.

Οι φίλαθλοι χειροκρότησαν την ομάδα , οι αντίπαλοι έδωσαν συγχαρητήρια για τη φιλοξενία και η επιβεβαίωση ότι η ΑΕΠ είναι στο σωστό δρόμο, ήρθε και με αυτή την νέα νίκη.

Μοιραστείτε την είδηση