Μεγάλη συναυλία με το Γιάννη Μαρκόπουλο- Στις 3 Δεκεμβρίου για τα 60χρονα εξόρυξης του λιγνίτη

1 Min Read

Μεγάλη συναυλία με το Γιάννη Μαρκόπουλο προγραμματίζει η ΔΕΗ για τις 3 Δεκεμβρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων απο την έναρξη εξόρυξης του λιγνίτη στην περιοχή.

“Η ΔΕΗ αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά της περιοχής γιορτάζει τα 60 χρόνια από την έναρξη εξόρυξης του λιγνίτη, με μια μεγάλη συναυλία στις 3 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης απο το μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο.  Η εκδήλωση θα γίνει υπό την αιγίδα της Περιφέρειας” δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της Επιχείρησης Δημήτρης Καρέλης.

“Πρόκειται για μια ενέργεια-δράση επιβεβαίωσης της καλής συνεργασίας που υπάρχει, αλλά και της ίδιας αγωνίας  για το μέλλον, ώστε να μπορέσει η επιχείρηση να έχει τη θέση που της αξίζει. Η εκδήλωση  εντάσσεται σε ένα συνολικό σχέδιο δράσεων” τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη και θα υπάρχει έκθεση στο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου, ενώ  στην Κοζάνη για τη συναυλία θα βρεθεί η διοίκηση της επιχείρησης.

 

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση