Μεγάλο ενδιαφέρον για τη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, με το έργο του Οδ. Ελύτη «Άξιον Εστί»-Στιγμιότυπα από την πρόβα

1 Min Read

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για την συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, με το έργο του Οδ. Ελύτη «Άξιον Εστί» σε μουσική σύνθεση Μ. Θεοδωράκη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  25 Ιουνίου, στο Υπαίθριο Δημοτικό θέατρο.

- Advertisement -

Εκατό και πλέον συντελεστές επί σκηνής. Η ορχήστρα και η Μικτή Χορωδία του Δ.Ω.Κ. (προετοιμασία / διεύθυνση Χρ. Κτιστάκης), η Χορωδία Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» (διδασκαλία Ν. Παπάζογλου), οι καταξιωμένοι τραγουδιστές Δημήτρης Ζερβουδάκης και Κώστας Μαυρογένης – βαρύτονος, ο ηθοποιός Κώστας Κοζικόπουλος, θα ερμηνεύσουν το μεγαλειώδες αυτό έργο, θα τραγουδήσουν γι’ αυτόν «τον κόσμο τον μικρό τον Μέγα»

Προκειμένου να μην δημιουργηθεί καθυστέρηση την ημέρα της εκδήλωσης, από χθες ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων.

Προπώληση καθημερινά από τις 9πμ-2μμ, στα γραφεία του ΟΑΠΝ Π. Μελά & Πλ. Αυλιώτη στην Κοζάνη (τηλ. 2461029843) και από τις 3μμ-8μμ στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης Δρίζειο κτίριο (τηλ. 2461034932)

Τιμή εισιτηρίων: Κανονικό 10€, μαθητικό – φοιτητικό 7€

Στιγμιότυπα από την πρόβα του έργου “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” Οδ. Ελύτη, Μ. Θεοδωράκη. Η συναυλία θα γίνει στο υπαίθριο θέατρο του Δήμου Κοζάνης, στις 25 Ιουνίου, 9μ.μ.

Μοιραστείτε την είδηση