Μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας της επανάχρησης του Ξενία Κοζάνης- Προχωρημένες επαφές του Δήμου Κοζάνης με την ΕΤΑΔ

1 Min Read

Εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στο θέμα του Ξενία Κοζάνης καθώς ο Δήμος Κοζάνης έλαβε απόψε το βράδυ απόφαση για την εκπόνηση μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας της επανάχρησης του Ξενία Κοζάνης με χρηματοδότηση από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια  της απόφασης της 6/12/2017 του Δ.Σ. της ΕΤΑΔ ΑΕ, με την οποία αποδέχτηκε σχετικό αίτημα του Δήμου Κοζάνης για την παραχώρηση του Ξενία Κοζάνης, υπό συγκεκριμένους διαπραγματεύσιμους όρους.

- Advertisement -

Με την συγκεκριμένη μελέτη θα εξεταστεί η σκοπιμότητα και βιωσιμότητα της επανάχρησης του Ξενία Κοζάνης , με βάση και  τις δυνατότητες που δίνει το πρόγραμμα «Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Δεσποτίδης  σε δήλωση του τόνισε πως υπάρχουν ιδέες προς διερεύνηση από τη μελετητική ομάδα. «Στόχος μας είναι να υπάρχει συνδυασμός δράσεων που δεν περιορίζεται στη χρήση ως ξενοδοχείου».

Μοιραστείτε την είδηση