Μια αγκαλιά για τον Αλέξανδρο και για όσους έχουν ανάγκη έγινε η Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού

2 Min Read

Η αγάπη, η αλληλεγγύη και η στήριξη στο συνάνθρωπο ήταν τα μηνύματα που δόθηκαν στη συναυλία «Σαν παλιό σινεμά» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού, όπου «δεν έπεφτε καρφίτσα».
Η μουσική εκδήλωση, ψυχαγωγικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και ερμηνευτές των μουσικών κομματιών την σοπράνο Άννα Παπαδοπούλου και τον τενόρο Μανώλη Χατζημανώλη κέρδισε το θερμότερο χειροκρότημα.
Ο κόσμος που βρέθηκε συμμετείχε με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης, ενώ πολλοί συνέβαλαν οικονομικά στην ενίσχυση του ταξιδιού και της νοσηλείας του Αλέξανδρου Μελισσινού στην Αμερική.
Το μήνυμα της αγάπης έδωσε στο χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, ενώ από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Ντζιοβάρας μετέφερε τον χαιρετισμό του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. τονίζοντας ότι υπάρχει κι ένα άλλο πρόσωπο της αστυνομίας, αυτό της ευαισθησίας και της αλληλεγγύης.
Το μήνυμα ότι ο Αλέξανδρος δεν είναι μόνος και ότι όλη η περιοχή είναι δίπλα του επανέλαβε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, μεταφέροντας τον ενδιαφέρον του υπουργού Εξωτερικών και του ίδιου του Πρωθυπουργού για την μετάβαση του παιδιού στην Αμερική, ενώ δήλωσε πως η Δυτική Μακεδονία είναι η ασφαλέστερη περιφέρεια της χώρας.
Κατά την διάρκεια την εκδήλωσης ακούστηκαν γνωστά κομμάτια από τον κινηματογράφο, ενώ παράλληλα προβάλλονταν αποσπάσματα από τις ταινίες.

Μοιραστείτε την είδηση