Μια ακόμα επιτυχημένη δράση μάρκετινγκ για την Alfa – “Οι PitATAKEΣ επιστρέφουν”

1 Min Read


Τα Pitatakia σε συνεργασία με το Comedy Lab παρουσιάζουν τις PitATAKEΣ Season 2, ένα πρωτότυπο show «stand-up comedy pitατάκας».
Οι PitATAKEΣ είναι μία σειρά από webisodes, που προβάλλονται αποκλειστικά στο pitatakes.com. Σε κάθε webisode, το οποίο διεξάγεται στο PitATAKEΣ Champions Club, 4 κορυφαίοι stand-up comedians, χωρισμένοι σε 2 ομάδες, διαγωνίζονται για την πιο απίστευτη, αστεία ατάκα, προσπαθώντας να κάνουν τον αντίπαλο να γελάσει.
Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού σημείωσε περισσότερα από 7 εκατομμύρια λεπτά θέασης και 1 εκατομμύριο views, παραμένοντας σταθερά στα top-40 trending videos του ελληνικού YouTube.
Από την Κυριακή 21/10 και κάθε Κυριακή, 10 νέα ολοκαίνουρια webisodes, έρχονται να διασκεδάσουν τους λάτρεις του ελληνικού stand-up comedy.
Το κοινό μπορεί να συμμετέχει σε διαγωνισμούς στο Facebook, ψηφίζοντας και αναδεικνύοντας τον Most Valuable Pitατακαδόρο, αλλά και στο Instagram, στέλνοντας τα δικά του videos με #pitatakes.
Περισσότερες πληροφορίες:
www. pitatakes.com
https://www.facebook.com/pitatakia/

Μοιραστείτε την είδηση