Μια αξιέπαινη κίνηση από τους διαιτητές του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης

1 Min Read

Την Τετάρτη το απόγευμα, η τετράδα των διαιτητών του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης, μεταξύ της Κοζάνης και του Μακεδονικού Φούφα κ. Σταύρος Τσιμεντερίδης, Θεόδωρος Τζιουβάρας, Άγγελος Τσάνης και Χρήστος Τζιαμπαζής, πρόσφεραν τα χρήματα τους, από τον τελικό κυπέλλου, περίπου 150 ευρώ, για να γίνει ένα τραπέζι στους ωφελούμενους του συσσιτίου απόρων του Δήμου Κοζάνης.

Μια πολύ όμορφη κίνηση που προέρχεται μέσα από το χώρο του αθλητισμού, η οποία δείχνει το ήθος αυτών τα ανθρώπων και δίνει πολύ ωραία μηνύματα, προς όλους, αποδεικνύοντας στην πράξη την κοινωνική ευαισθησία που τους διακατέχει.

- Advertisement -

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Ερρίκος Δαβιδόπουλος, καθώς και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, Γρηγόρης Τζουμερκιώτης εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες στους διαιτητές και τους ευχήθηκαν υγεία και καλά παιχνίδια.

Ο κ. Τζουμερκιώτης, μιλώντας στον «Χ» ανέφερε πως είναι μια πολύ συγκινητική κίνηση και με αυτή την κίνηση δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο. «Αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που η φτώχεια αυξάνεται, δείχνουν ότι σκέφτονται τον συνάνθρωπο τους και ότι είναι νεαροί δίνει ένα καλό παράδειγμα, σε όλους αυτούς που θα δουν τη χειρονομία τους» τόνισε. 

Θένια Βασιλειάδου

Μοιραστείτε την είδηση