Μικροί και μεγάλοι στην κοινή εκδήλωση των Πολιτιστικών Συλλόγων της Πτολεμαΐδας

1 Min Read

Στέλνοντας το μήνυμα της «ενότητας» οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πτολεμαΐδας διοργάνωσαν την καθιερωμένη εορταστική τους εκδήλωση την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης , υπό την αιγίδα του Δήμου Εορδαίας και την χορηγία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας .
Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης , που ήταν αφιερωμένο στα μικρά παιδιά, άνοιξε με την εντυπωσιακή είσοδο του Αι Βασίλη πάνω στο έλκηθρο , ο οποίος μοίρασε δώρα και ζαχαρωτά σε όλους τους μικρούς του φίλους .
Ακολούθησε γλέντι και χορός γύρω από τις μεγάλες φωτιές , ενώ οι Σύλλογοι προσέφεραν σε όλους πίτες , γλυκά και άφθονο κρασί.
Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη , ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Πολυχρονίδης συνεχάρη τους συμμετέχοντες Πολιτιστικούς Συλλόγους , για τις δράσεις τους και την προσπάθεια διατήρησης ενός θεσμού που ενώνει τους πολίτες τις Άγιες αυτές ημέρες .
Στην όλη διοργάνωση συμμετείχαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Θρακικής Εστίας Εορδαίας, Μικρασιατών ,Ποντίων, Βλατσιωτών, Ηπειρωτών, Κρητών, Κλεισουριέων, Σουρμενιτών, Τροβαδούρων, Ερμακιάς, ο Σωτήρας , Καρδιάς και Κομάνου.

Μοιραστείτε την είδηση