Μικροένταση στην πλατεία της Κοζάνης με διαδηλωτές

1 Min Read
Μικροένταση δημιουργήθηκε κατά την συγκέντρωση της “Εργατικής Λέσχης” το απόγευμα της Τρίτης, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν στοιχεία, προκειμένου να βεβαιώσουν πρόστιμα στους λίγους συγκεντρωμένους. Είχε προηγηθεί έντονη συζήτηση μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας, η οποία με την παρέμβαση του Διευθυντή Αστυνομίας Κοζάνης Σπύρου Διόγκαρη και του επικεφαλής της ΑΡΣΥ Στέφανου Πράσσου κατέληξε στην απόφαση να μην βεβαιωθούν τα πρόστιμα.
Αρχικά οι διαδηλωτές (περίπου 10 άτομα) συγκεντρώθηκαν στην πλατεία, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. Ο επικεφαλής αξιωματικός ζήτησε να μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο της συγκέντρωσης και στη συνέχεια έγιναν συζητήσεις σε έντονο ύφος με τους διαδηλωτές να διαμαρτύρονται για τις κινήσεις της αστυνομίας, φωνάζοντας πως δεν έχουν κάνει κάτι παράνομο και πως τηρώντας τις αποστάσεις και φορώντας μάσκες αποτίουν φόρο τιμής.
“Ελπίζουμε να ισχύει ο λόγος του διοικητή. Τηρήσαμε τα μέτρα και τις αποστάσεις. Ήρθαμε να τιμήσουμε τους νεκρούς και να φωνάξουμε για τα προβλήματα που έχει ο κόσμος με την ανεργία. Με τρόπο ειρηνικό και μέσα στα υγειονομικά πλαίσια. Είμαστε καθόλα νόμιμοι” δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ΑΡΣΥ Στέφανος Πράσσος.


 

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση