Μονιμοποίηση των συμβασιούχων ζητούν οι δημοτικοί υπάλληλοι

1 Min Read

Σήμερα στις 11 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το Δημαρχείο της Κοζάνης, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ, οπότε και θα παραδοθεί και ψήφισμα του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων στο Δήμαρχο της Κοζάνης.

Η απεργία αφορά κυρίως στους εργαζόμενους με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις στους Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού, όπως εργαζόμενους σε: COVID -19, Ε.Σ.Π.Α., «Βοήθεια στο σπίτι» , Κ.Δ.Α.Π., Κ.Δ.Α.Π.- ΜΕΑ, κοινωνικές Δομές των Δήμων που έμειναν εκτός εργασίας, σχολικές καθαρίστριες κ.α.

- Advertisement -

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα συμμετέχει και ο σύλλογος δημοτικών υπαλλήλων Νομού Κοζάνης, θέλοντας να στηρίξει τον αγώνα των συναδέλφων τους που διεκδικούν την μονιμοποίηση τους. Η πρόεδρος του συλλόγου Ελένη Γκατζογιάννη, μιλώντας στον «Χ», είπε πως οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι δουλεύουν στο Δήμο εδώ και πολλά χρόνια, με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις και πως αυτή τη στιγμή, βρίσκονται στον «αέρα» της αβεβαιότητας. Οι εργαζόμενοι «καλύπτουν πραγματικές ανάγκες των υπηρεσιών» τόνισε η κ. Γκατζογιάννη.

Θένια Βασιλειάδου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση