Μόνο διαπιστώσεις

1 Min Read

Χορτάσαμε από διαπιστώσεις σχετικές με τις παθογένειες του ελληνικού κράτους και τα προβλήματα που ανακύπτουν. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα πολλά, τα περισσότερα από τα οποία συνδέονται με τη δυσμενή οικονομική συγκυρία. Βλέπουμε καθημερινά την τιμή της βενζίνης και των βασικών προϊόντων διατροφής Δεν χρειαζόμαστε διερμηνείς της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. Έχουμε αυτιά και μάτια, για να διαπιστώνουμε καθημερινά τι συμβαίνει γύρω μας.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι προοπτική και σαφείς προτάσεις για την έξοδο από το τούνελ. Μόνο οι πολίτες έχουν δικαίωμα σε διαπιστώσεις. Οι πολιτικοί, όποια παράταξη κι αν υπηρετούν, οφείλουν να έχουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα. Είναι αυτοί που κυβερνούν κι εκείνοι που θα κυβερνήσουν, οι υπεύθυνοι να δείξουν το δρόμο και να χαράξουν τη στρατηγική.

- Advertisement -

Γι’ αυτό, λοιπόν, τα διάφορα λογύδρια ενώπιον της τηλεοπτικής κάμερας και τα μοιρολόγια για την κατάσταση της οικονομίας, ας μείνουν στην άκρη. Χαμηλού επιπέδου οικονομικές αναλύσεις, είμαστε σε θέση να κάνουμε και μόνοι μας. Δε χρειαζόμαστε καθηγητές στο μάθημα της οικιακής οικονομίας. Ως πολίτες θέλουμε απλά να ξέρουμε ότι στο τέλος της ημέρας θα υπάρξει προοπτική και βαδίζοντας αυτό τον τόσο δύσκολο δρόμο δεν θα συναντήσουμε τοίχο.

Ιωάννα

Μοιραστείτε την είδηση