Μουσικοπαιδαγωγικά εργαστήρια από τη Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης

1 Min Read

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν δύο διαδραστικά μουσικοκινητικά  εργαστήρια από την  εξειδικευμένη μουσικοπαιδαγωγό, δημιουργό του προγράμματος και εκπρόσωπο του Kindermusic στην Ελλάδα Ελένη Λαγουδάκη. Το πρώτο εργαστήριο που αφορά παιδιά ηλικίας 3,5- 5 ετών θα ξεκινήσει στις 5.30μμ ενώ το δεύτερο που αφορά ηλικίες 5-7 ετών στις 6.45μμ.

Πρόκειται για μια βιωματική παρουσίαση του μουσικοπαιδαγωγικού προγράμματος που λειτουργεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Νέο Ωδείο Κοζάνης και προωθεί τη  συνεργασία γονέα και παιδαγωγού, ώστε να ανακαλυφθεί και να εξελιχθεί το χάρισμα κάθε παιδιού.

Για τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας η κατανόηση, η έκφραση και η ερμηνεία σε σταθερό ρυθμό είναι κεντρικής σημασίας για την ανάπτυξη της συνείδησης και οργάνωσης των κινήσεων, του λόγου, της σκέψης και των συναισθημάτων!

Η παρουσίαση θα γίνει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ωδείου στην οδό Χαλκιδικής 1. Όσοι γονείς μαζί με τα παιδιά τους, ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν  και να συνομιλήσουν μαζί της, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία του ωδείου και στα τηλέφωνα 24610 26126 & 24610 39479. 

Η συμμετοχή  είναι δωρεάν και δεν προϋποθέτει προηγούμενη εγγραφή ή φοίτηση στο ωδείο.

Μοιραστείτε την είδηση