Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης: Συνέδριο Δημοκρατικής Συμπαράταξης

4 Min Read
  • Ήταν όλοι τους ΕΚΕΙ!!!
  • ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!!!
  • ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τα δεδομένα!!!
  • ΜΠΡΟΣΤΑ οι νέες και οι νέοι

με «σχέδιο για την ΕΛΛΑΔΑ»!!!

 

 

Με την παρουσία περισσότερων από 2500 χιλιάδες ΣΥΝΕΔΡΩΝ που εκπροσώπησαν την Ελληνική κοινωνία μέσα από τους ρόλους που κατέχουν, εφοδιασμένοι με γνώση από τον ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ διάλογο που πραγματοποιήθηκε απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο της ΔΗΣΥΜ στην Αθήνα.

 

Πρόκειται για ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΑΘΜΟ για την ΑΝΑΓΚΗ συγκρότησης της ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, της ΜΕΓΑΛΗΣ σοσιαλδημοκρατικής παράταξης, του ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ μεταρρυθμιστικού ΚΕΝΤΡΟΥ.

 

Πρόκειται για προσπάθεια που δημιουργεί την ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ανάμεσα στην FAKE-αριστερά και τον ΑΚΡΑΤΟ νεοφιλελευθερισμό.

 

Πρόκειται για προσπάθεια με Πατριωτικά χαρακτηριστικά ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε κάθε μορφή ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ όπως την βιώνουμε τα τελευταία 2,5 χρόνια.

 

ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε λογικές ΘΕΟΠΟΙΗΣΗΣ των αγορών που ξεχνάν το ρόλο του ανθρώπου και την ανθρωποκεντρικότητα της οικονομίας!!

 

Πρόκειται για προσπάθεια γρήγορης και ασφαλούς εξόδου της χώρας στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ!!!

 

Στην ανάγκη δηλαδή η πατρίδα να ΖΕΙ και να ΚΙΝΕΙΤΕ με ΟΡΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που ΑΣΚΕΙ ΟΛΑ του τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ για λογαριασμό των ελλήνων πολιτών ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ τραυματισμένη ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ τους.

 

Με σχέδιο διεξόδου που λαμβάνει υπ όψιν του τις ιδιαιτερότητες της συγκυρίας.

 

Με εργαλείο το «ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑ» που ΑΠΑΝΤΑ με ρεαλισμό και εφαρμοσιμότητα στα δεδομένα της πατρίδας.

 

ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ σε ΚΑΘΕ περιφέρεια που λαμβάνει υπ όψιν της τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής.

 

Με τους ΝΕΟΥΣ και τις ΝΕΕΣ που ανακαλύπτουν την ΚΡΥΦΗ ΓΟΗΤΕΙΑ της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και πυκνώνουν εντυπωσιακά τις γραμμές της.

 

Το Συνέδριο της ΔΗΣΥΜ με τις ΣΑΦΕΙΣ και ΑΠΟΛΥΤΑ ξεκάθαρες δεσμευτικές αποφάσεις του ΕΘΕΣΕ τα ΘΕΜΕΛΙΑ για την γρήγορη γιγάντωση του με την εθελοντική συμμετοχή ΟΛΩΝ εκείνων που πιστεύουν στην ΑΝΑΓΚΗ ύπαρξης της ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ παράταξης.

 

Με αξιοθαύμαστη ΣΑΦΗΝΕΙΑ ψηφίστηκε ο χρονοδιαγεγραμμένος ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ για την μεγάλη προοδευτική παράταξη.

 

Συγκεκριμένα:

  • ΟΡΙΣΤΗΚΕ ημερομηνία ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ από την βάση (Οκτώβρης 2017)

 

  • ΟΡΙΣΤΗΚΕ ημερομηνία ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ συνεδρίου της ΝΕΑΣ παράταξης (Δεκέμβρης 2017)

 

  • ΟΡΙΣΤΗΚΕ ο συνταγματολόγος κ. Αλιβιζάτος ως πρόεδρος ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ των συμμετεχόντων στη διαδικασία εκλογής προέδρου και συνέδρων προκειμένου να διασφαλιστεί ΚΑΘΕ πιθανότητα τραυματισμού της διαφάνειας των δρομολογημένων διαδικασιών.

 

Σ’ αυτόν τον ΚΑΘΑΡΟ δρόμο ήταν όλοι τους ΕΚΕΙ!!!

 

Κόμματα, θεσμοί, ιστορικές προσωπικότητες του χώρου, κινήσεις πολιτών αλλά και ΑΛΛΟΙ και ΑΔΟΛΟΙ πολίτες που αντιλαμβάνονται την ΙΣΤΟΡΙΚΗ   ανάγκη δημιουργίας του ΝΕΟΥ ελπιδοφόρου πολιτικού φορέα.

 

ΕΥΧΗ όλων μας η πύκνωση των γραμμών της νέας παράταξης ΚΑΙ με τα πρόσωπα που εξακολουθούν να νοιώθουν «μουδιασμένα» για την προσπάθεια…

 

Πολιτικός ΧΩΡΟΣ και ΡΟΛΟΣ υπάρχει και καθένας και καθεμιά με ΑΝΟΙΧΤΗ καρδιά και ΑΝΟΙΧΤΟ πολιτικό μυαλό, ΟΛΟΙ μαζί ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ μέλλον μας!!!

 

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλου και όλες που συνέβαλαν από κάθε μικρό ή μεγάλο ΜΕΤΕΡΙΖΙ στην προσπάθεια για την ΜΕΓΑΛΗ κεντροαριστερά!!!

 

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ θα εργαστεί στο μέτρο των δυνατοτήτων της για την ΝΕΑ και ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ πορεία της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για την πατρίδα και τους πολίτες της.

 

 

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης

 

Μοιραστείτε την είδηση