Να παραστεί ο Υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης σε έκτακτη συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου ζητά ο Θόδωρος Καρυπίδης

1 Min Read

Να παραστεί ο Υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης σε έκτακτη συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου ζητά ο Θόδωρος Καρυπίδης, ενόψει της επικείμενης άφιξης του κυβερνητικού κλιμακίου. Αναλυτικά:

Θέμα: «Αίτημα Σύγκλησης Εκτάκτου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας»

Με αφορμή την προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη στην Κοζάνη, ως επικεφαλής της διυπουργικής επιτροπής για την απολιγνιτοποίηση, την Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Φεβρουαρίου του 2020 και εν όψει των επικείμενων αποφάσεων περί κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων στο ενεργειακό λεκανοπέδιο της Δυτικής Μακεδονίας, αιτούμαστε την σύγκληση εκτάκτου Περιφερειακού Συμβουλίου, παρουσία του Υπουργού, των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς και των ενεργειακών Δήμων της Περιφέρειάς μας.

Θυμίζουμε δε, την έκτακτη σύγκληση Περιφερειακού Συμβουλίου της Δυτικής Μακεδονίας, που σημειώθηκε την 31.03.2017, με πρωτοβουλία του τέως Περιφερειάρχη κ. Καρυπίδη Θεόδωρου, όταν και πάλι θιγόταν η περιοχή μας, με θέμα την απο-επένδυση των λιγνιτικών μονάδων, παρουσία του τότε Υπουργού Ενέργειας κ. Γεώργιου Σταθάκη, δίνοντας το περιθώριο εκτενέστερης συζήτησης επί του αναφερόμενου θέματος.

Αναμένουμε τις ενέργειές σας.

Ο επικεφαλής της Μείζονος  

      Αντιπολίτευσης

‘Ανατροπή – Δημιουργία’ 

Καρυπίδης Θεόδωρος

Μοιραστείτε την είδηση