«Ναι» του Γιώργου Αδαμίδη για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Κοζάνης – «Το ΚΙΝ.ΑΛ. μου έδειξε με τον χειρότερο τρόπο την πόρτα της εξόδου» δήλωσε χαρακτηριστικά

1 Min Read

Το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Κοζάνης στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.
Ο κ. Αδαμίδης δήλωσε πως ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για ένα κοινό μέτωπο μεγάλης δημοκρατικής παράταξης απέναντι στη συντήρηση και το νεοφιλελευθερισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Από εκεί και ύστερα τα όργανα του κόμματος είναι αυτά που θα αποφασίσουν ποιοι θα είναι αυτοί που θα δώσουν την μάχη απέναντι στην συντήρηση και στην οπισθοδρόμηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αδαμίδης.
Ο ίδιος μίλησε με πικρία για την σχέση του με του Κίνημα Αλλαγής, τονίζοντας πως έκανε πολλές προσπάθειες στο παρελθόν για να στηρίξει τον χώρο αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε «είδα ότι μου δείξανε με τον πλέον άσχημο τρόπο την πόρτα της εξόδου και επειδή έχω μεγαλώσει με τις αξίες δημοκρατία και αλληλεγγύη, νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά μόνο ανταπόκριση στο κάλεσμα των προοδευτικών δυνάμεων για ένωση, προκειμένου η συντήρηση να παραμείνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως έλεγε και ο ιστορικός μας ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου».
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση