Νέα κόντρα στο ΔΗΠΕΘΕ με σοβαρές καταγγελίες για τα χρήματα της περσινής περιοδείας

2 Min Read

Αίσθηση προκάλεσε η  αναφορά του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Νίκου Κέφαλου στο χθεσινό Δ.Σ. για το λόγο που θέλει να βρίσκεται παρών ο ίδιος σε όλη την περιοδεία της καλοκαιρινής παράστασης. Συγεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο του kozan.gr, ο κ. Κέφαλος δήλωσε πως “από τα οικονομικά στοιχεία, που παρακολούθησα της προηγούμενης περιόδου, προκύπτουν ενδείξεις και όχι αποδείξεις οτι τα ποσά που αποδώθηκαν ως έσοδα στο ΔΗΠΕΘΕ από τις περιοδείες δεν ήταν σωστά. Ένας από τους λόγους που θέλω να παρακολουθήσω την περιοδεία είναι για να είμαι βέβαιος οτι το ταμείο μας θα είναι αυτό που πρέπει και όχι αυτό που κάποιοι θέλουν να εμφανίσουν“. Ο κ. Κέφαλος διευκρίνισε οτι δεν αφορά το θέμα τους εργαζόμενος καθώς όπως είπε “πρέπει να σας υπενθυμίσω πως ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής (σ.σ. ο Λευτέρης Γιοβανίδης) ακολούθησε πέρσι την περιοδεία“.

Να πάει οτι στοιχεία έχει στον Εισαγγελέα ζήτησε με ανακοίνωση της η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος Να Ζεις.

- Advertisement -

Σε ανακοίνωση της αναφέρει πως “0 Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης κ. Νίκος Κέφαλος στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ανέφερε πως  σε σχέση με την περσινή περιοδεία “προκύπτουν ενδείξεις και όχι αποδείξεις πως τα ποσά που αποδίδονταν δεν ήταν σωστά”, ξεκαθαρίζοντας πως “αυτό δεν είναι μομφή προς τους εργαζόμενους, γιατί θέλω να υπενθυμίσω πως ο καλλιτεχνικός διευθυντής ακολούθησε πέρυσι τη περιοδεία”.

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, και θεωρούμε πως ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ , έχει πλήρη επίγνωση της βαρύτητας της καταγγελίας που έκανε σε συνεδρίαση θεσμικού οργάνου με πρακτικά που καταγράφονται επισήμως,  καλούμε τον κ. Κέφαλο σήμερα κιόλας να προσκομίσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του, στον Εισαγγελέα και στα αρμόδια όργανα Οικονομικού Ελέγχου.

Θα επανέλθουμε”.

Μοιραστείτε την είδηση