Νέα οικολογικά ποτήρια θερμός από τον Γρηγόρη για… καλό σκοπό

4 Min Read

Με αφορμή τα 50 χρόνια «Γρηγόρης» η εταιρεία δημιούργησε επετειακά ecofriendly θερμός, με τα οποία ευελπιστεί να συνοδεύουν την καθημερινότητα των πολιτών και να φτιάχνουν την μέρα. 

Τα θερμός σχεδιάστηκαν από την Μαίρη Συνατσάκη και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, ιδιαίτερο και αισιόδοξο, όπως η εταιρεία στα 50 χρόνια λειτουργίας της.

- Advertisement -

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι τα θερμός «enjoy today» είναι για καλό σκοπό. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τα φιλανθρωπικά σωματεία «Οι Φίλοι του Παιδιού» και «Ελληνικό Παιδικό Χωριό». Στόχος είναι να εξασφαλιστούν οι ανάγκες σχολικών γευμάτων για το σχολικό έτος 2022-2023 όλων των παιδιών που στηρίζονται σε αυτά τα δυο σωματεία.

Τα θερμός «Enjoy Today» διατίθενται σε δυο μεγέθη, regular και large σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης και στο ηλεκτρονικό κατάστημα gregorys.gr ή στην εφαρμογή Gregory’s e-order.

Το οικολογικό θερμός μπορεί να διατηρήσει το ρόφημά σας στην σωστή θερμοκρασία για ώρες, είναι από ανοξείδωτο ατσάλι εσωτερικά και πλαστικό καπάκι με δαχτυλίδι σιλικόνης. Είναι για κρύα και ζεστά ροφήματα και μπορείτε να απολαμβάνετε τα ροφήματά σας παντού οικολογικά και με στυλ.

Χρησιμοποιώντας ένα Ecolife θερμός, ανακουφίζετε το περιβάλλον από πεταμένα πλαστικά μπουκάλια ή ποτήρια, πίνετε νερό συχνότερα αφού έχετε πάντα μαζί το θερμός, κάνετε οικονομία, και αναδεικνύετε το στυλ σας.

Είναι ιδανικό για ταξίδια, μπορεί να μεταφερθεί στο αεροπλάνο αρκεί να είναι άδειο στον έλεγχο χειραποσκευών, ιδανικό για το γραφείο και τις διακοπές, να σας συντροφεύει στο διάβασμα και αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για δώρο.

  • Ο Γρηγόρης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που αφορούν στο περιβάλλον με επίκεντρο τη μείωση του πλαστικού. Συγκεκριμένα, εμπλουτίζει με νέα σχέδια την γκάμα των επαναχρησιμοποιούμενων θερμός, συμπεριλαμβάνοντας μία πρωτοποριακή πρόταση που διαθέτει επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι καθώς και νέο μπουκάλι νερού, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει την παροχή έκπτωσης στον καφέ στους καταναλωτές που χρησιμοποιούν το θερμός τους. Με αυτό τον τρόπο δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να «φτιάξουμε όλοι μαζί έναν πιο πράσινο κόσμο». Επίσης, σε συνεργασία με τη Melissa δημιουργεί την ιδέα με το καλαμάκι – μακαρόνι το οποίο διατίθεται σε όλα τα καταστήματα. Στο ίδιο πλαίσιο, μειώνει το πλαστικό έως 20% στο ποτήρι του καφέ και αντικαθιστά τα πλαστικά μπολ σαλάτας με μπολ από χαρτί kraft.

 

  • Επειδή η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας, ο Γρηγόρης με έντονη τη συναίσθηση του χρέους που έχει απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, επενδύει στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ορθή διαχείριση των αποβλήτων και των φυσικών πόρων. Για την βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων υλοποιούνται συνεχώς περιβαλλοντικά προγράμματα:

– Για την ανακύκλωση χαρτιού, λαμπτήρων, μελανιών και toners έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κάδοι συλλογής στα γραφεία της εταιρίας για την προώθησή τους σε εταιρία ανακύκλωσης.

– Γίνεται συνεχής παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας στα γραφεία της εταιρίας.

– Για τη διαχείριση των απορριμμάτων από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας έχει συναφθεί συνεργασία με φορείς εναλλακτικής διαχείρισης, όπως ο ΑΦΗΣ για την ανακύκλωση των μπαταριών και η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. για την ανακύκλωση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων.

– Γίνεται διαχωρισμός απορριμμάτων (σε όσα καταστήματα είναι εφικτό)

– Γίνεται ανακύκλωση μαγειρικών λιπών – ελαίων (σε όσα καταστήματα είναι εφικτό)

– Συνεχής ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων σε γραφεία και καταστήματα σε θέματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και ορθής Διαχείρισης Αποβλήτων.

Μοιραστείτε την είδηση