Νεαρός άνδρας πήδηξε στο κενό μετά την παράδοση εισαγγελικής εντολής για ψυχιατρική παρακολούθηση

1 Min Read

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην πόλη της Κοζάνης, καθώς νεαρός άνδρας μόλις έμαθε για την εισαγγελική εντολή, μετά από αίτημα συγγενικών του προσώπων, η οποία ζητούσε ψυχιατρική εξέταση και παρακολούθηση του ιδίου, απειλούσε να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην οδό Δημοκρατίας.

Στο σημείο βρίσκονταν οι αστυνομικοί που του παρέδωσαν την εισαγγελική εντολή και θα τον συνόδευαν στην ψυχιατρική κλινική του γενικού νοσοκομείου Κοζάνης, ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική, η οποία μάλιστα τοποθέτησε και το ειδικό στρώμα κάτω από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου σε περίπτωση που ο άνδρας τελικά έπεφτε από το μπαλκόνι. Ο νεαρός άνδρας δεν συνεργαζόταν με τους αστυνομικούς και τους ζητούσε να φύγουν, ενώ όταν αυτοί επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του και τους αντιλήφθηκε, αμέσως έκανε βουτιά στο κενό και τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο «Μαμάτσειο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φαίνεται να είναι σοβαρά τραυματισμένος με χτυπήματα στα πλευρά και τη σπονδυλική του στήλη.

Θένια Βασιλειάδουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση