Νέες Μέθοδοι Παραγωγής Και Εμπορίας Κρασιού: Νέο Πρόγραμμα Διά Βίου Μάθησης.

1 Min Read

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης στις νέες μεθόδους παραγωγής και εμπορίας κρασιού. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην απόκτηση βασικών γνώσεων σε θέματα παραγωγής και ποιότητας σταφυλιού, οινοτεχνίας, γευσιγνωσίας, μάρκετινγκ και ειδικών τεχνικών πώλησης του κρασιού και διεύρυνση υπαρχόντων γνώσεων στα προαναφερόμενα πεδία.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες μαθητευόμενους (αποφοίτους δευτεροβάθμιας, μεταδευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης) που θα ήθελαν να εκπαιδευτούν στην παραγωγή και εμπορία του οίνου. Επίσης, το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες οινοποιούς που θα ήθελαν να εκσυγχρονίσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στην οινοτεχνία, στην εμπορία του οινικού προϊόντος και γενικά να εμβαθύνουν στην όλη παραγωγική διαδικασία.

Το πρόγραμμα είναι τρίμηνης διάρκειας (85 ωρών) και θα πραγματοποιηθεί με μεθόδους σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Τα τέλη φοίτησης του προγράμματος είναι 450 ευρώ και οι επιτυχόντες παρακολούθησης του προγράμματος θα λάβουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 15 έως 30 Σεπτέμβρη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΔΜ: [email protected]

 

Μοιραστείτε την είδηση