Νεκρός ο 28χρονος εργαζόμενος από την έκρηξη στο εργοστάσιο ξυλείας στα Γρεβενά

1 Min Read

Κατέληξε το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Παπανικολάου»

 

Κατέληξε στις 12:05 το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Παπανικολάου» ο 28χρονος εγκαυματίας από την έκρηξη που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης σε εργοστάσιο ξυλείας στα Γρεβενά. Η κατάσταση του εργαζόμενου είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη από την πρώτη στιγμή αφού είχε βαθιά εγκαύματα σε όλο του το σώμα από το καυτό λαδι που έπεσε επάνω του αλλά και εσωτερικά εγκαύματα στου πνεύμονες από τον καπνό που εισέπνευσε.

Ο 28χρονος είχε μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο Γρεβενών και από εκεί στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων στου νοσοκομείου «Παπανικολάου». Το νοσοκομείο στο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει:

«Ο 29χρονος εγκαυματίας, θύμα εργατικού ατυχήματος από έκρηξη που διακομίστηκε χθες 04/05 το απόγευμα από το Νοσοκομείο Γρεβενών διασωληνωμένος στη Μονάδα Εγκαυμάτων, απεβίωσε σήμερα και ώρα 12.05 μεσημέρι.

Είχε υποστεί καθολικά εγκαύματα έκτασης 95% επιφανείας σώματος  ολικού πάχους και συνοδό βαρύ εισπνευστικό έγκαυμα αεροφόρων οδών.

Το βράδυ της 04/05 οδηγήθηκε στο χειρουργείο για τις απαραίτητες επείγουσες  χειρουργικές πράξεις και στη συνέχεια παρέμεινε στη Μονάδα Εγκαυμάτων σε καταστολή και με υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών σε κρίσιμη κατάσταση».

Θένια Βασιλειάδου – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση