Νέο Δ.Σ. για το Tennis Club Κοζάνης- Πρωταρχικός στόχος η απόκτηση σύγχρονων εγκαταστάσεων

2 Min Read

Με κύρια χαρακτηριστικά τη μεγάλη συμμετοχή και τη διάθεση επανεκκίνησης του συλλόγου, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στο Tennis Club Κοζάνης.

Σε μια εποχή που η αντισφαίριση κέρδισε όλο και περισσότερους φίλους, τα μέλη του Tennis Club με ενότητα και συναίνεση δεσμεύτηκαν να δουλέψουν συγκροτημένα ώστε η πόλη της Κοζάνης να αποκτήσει τις κατάλληλες προδιαγραφές, συγκρατώντας στο χώρο του αθλήματος όσους γνώρισαν το τένις από κοντά το τελευταίο διάστημα και παράλληλα προσελκύοντας ακόμα περισσότερους.

- Advertisement -

Το κλίμα συναίνεσης επικράτησε και στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ., με τα 9 μέλη του οργάνου  να αναδεικνύουν ομόφωνα Πρόεδρο τον Κώστα Δεμιρτζίδη.

Ομόφωνα εκλέχθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. στις θέσεις και τους ρόλους που τους ανατέθηκαν, με την επόμενη μέρα να είναι η αρχή της επανεκκίνησης για το Tennis Club και πρωταρχικό σκοπό της νέας διοίκησης τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του συλλόγου και τη συνεργασία με τις τοπικές αρχές, ώστε η μεγαλύτερη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας να μπει για τα καλά στο χάρτη του πανελλήνιου τένις.

Στο πρώτο μήνυμά του ο νέος Πρόεδρος του Tennis Club ευχαρίστησε όλα τα μέλη για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και επεσήμανε τους στόχους για την προσέλκυση μικρών και μεγάλων στο άθλημα, το οποίο όμως οφείλει να έχει σωστές εγκαταστάσεις και υποδομές στην πόλη της Κοζάνης.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Δεμιρτζίδης

Α΄ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Κοντογούνης

Β’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Κάτανας

Γεν. Γραμματέας: Ζήσης Πιτσιάβας

Ειδικός Γραμματέας: Ηλίας Τσιότσιας

Ταμίας: Αντώνιος Παπαγεωργόπουλος

Γενικός Αρχηγός: Ευστάθιος Κωνσταντινίδης

Μέλος: Ζαχαρίας Γρηγοριάδης

Μέλος: Νικόλαος Μπάμπος

Μοιραστείτε την είδηση