Νέο ξεκίνημα για την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης

1 Min Read

Την κοπή της πίτας για το νέο έτος πραγματοποίησε την Κυριακή στο Κουρί, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα και τον Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης Δημήτρη Παφύλη.

Τα μέλη της δραστήριας Ένωσης, υποδέχτηκε ο Αρχηγός της Γιώργος Παφύλης, που εξέφρασε τη χαρά του, γιατί μετά από μια δύσκολη περίοδο φαίνεται να επιστρέφουμε όλοι σε μια κανονικότητα με στόχο πάντα την ενίσχυση του ενεργού προσκοπισμού της περιοχής και ειδικά των νέων παιδιών.

- Advertisement -

Παρών ήταν και ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας Αθανάσιος Καρακούλας, που ευχήθηκε το 2022 να μπορέσουν να επιστρέψουν όλες εκείνες οι δράσεις που κάνουν το προσκοπικό παιχνίδι ξεχωριστό, και τους Προσκόπους τη μεγαλύτερη Εθελοντική Παιδαγωγική Κίνηση για νέους στην Ελλάδα & τον Κόσμο.

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλο το 2022 και καλεί όλους όσους έχουν περάσει από τις τάξεις του προσκοπισμού, να συμμετέχουν ενεργά.

Γιάννης Κωσταρέλλας

Μοιραστείτε την είδηση