Νέο ξεκίνημα με υψηλές φιλοδοξίες για την ομάδα της Κοζάνης- Στόχος η πρώτη πεντάδα στη Γ΄Εθνική

3 Min Read

Ένα νέο ξεκίνημα κάνει η ομάδα της Κοζάνης με το δικηγόρο Αλέξανδρο Αδαμίδη να  αναλαμβάνει τα ηνία της διοίκησης . Ο κ. Αδαμίδης ήταν από πέρυσι στη διοίκηση της Κοζάνης, αλλά φέτος ενεργοποιείται ουσιαστικά με την ομάδα πλέον να είναι στα εθνικά πρωταθλήματα.

Έχοντας πλάι του τον Παντελή Καπετάνο και τον Κώστα Καπετάνο, που παραμένουν στη διοίκηση της  ομάδας, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου, όπου αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους του για την  Κοζάνη.

Ο Παντελής Καπετάνος που μίλησε πρώτος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άνοδο της ομάδας στη Γ’Εθνική μετά από μια δύσκολη χρονιά με πολλές δυσκολίες. “Όταν αναλάβαμε πέρυσι υπήρχαν διοικητικά προβλήματα, θέματα ρόστερ αλλά παραλάβαμε μια ομάδα πεντακάθαρη οικονομικά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα χτίσαμε μια ομάδα με ένα νεανικό και αξιόμαχο ρόστερ με παιδιά από την περιοχή μας και έτσι θα πορευθούμε και στη δύσκολη συνέχεια στη Γ΄Εθνική”.

Ο Παντελής Καπετάνος ανέφερε πως στόχος της ομάδας είναι η πρώτη πεντάδα στο επόμενο πρωτάθλημα και δήλωσε πολύ αισιόδοξος και με πλήρη εμπιστοσύνη στον Αλέξανδρο Αδαμίδη. “Δεν θέλουμε μια ομάδα πυροτέχνημα αλλά μια ομάδα που θα καθιερωθεί στην κατηγορία, να μην κινδυνέψει και ότι καλύτερο έρθει. Δεν θέλουμε άλματα αλλά σίγουρα βήματα” ξεκαθάρισε.

Ο Κώστας Καπετάνος με τη σειρά του έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την πορεία τους και έκανε ειδική αναφορά στην ακαδημία, που κάνει πλέον σοβαρά βήματα μπροστά.

Ο  Αλέξανδρος Αδαμίδης λαμβάνοντας το λόγο ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα, μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της διοίκησης, έλαβε δεκάδες μηνύματα από Κοζανίτες σε όλη τη χώρα και όλο τον κόσμο δείχνοντας πως ο “όγκος της Κοζάνης είναι μεγαλύτερος από αυτόν που και εμείς πιστεύαμε κάτι που μας γεμίζει με χαρά και ευθύνη”.

Τόνισε πως το πλάνο ξεκίνησε πέρυσι αλλά η διοικητική αναδιοργάνωση δεν θα μπορούσε να γίνει με την ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα.

Έκανε λόγο για πλήρη στελέχωση της ομάδας με Κοζανίτες επαγγελματίες σημειώνοντας πως μαζί με τους ποδοσφαιριστές θα απασχολούνται 50 άτομα.

Έκανε λόγο για εξωστρέφεια της ομάδας,διασύνδεση με τα σχολεία της περιοχής και το Πανεπιστήμιο, δημιουργία τμήματων σε άλλα αθλήματα μη ανταγωνιστικά σε υπάρχοντες συλλόγους όπως ρυθμική γυμναστική, ενόργανη, ράγκμπι και ελευθέρα πάλη.

Μίλησε για άνοιγμα στην κοινωνία και βάρος στις ακαδημίες.

“Θέλουμε να προχωράμε βήμα βήμα με ρεαλιστικούς στόχους” ανέφερε συμπληρώνοντας όμως πως “δεν θα παίζουμε για τη συμμετοχή αλλά για τη νίκη”.

Μοιραστείτε την είδηση