Νέοι φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων αντικαθιστούν τους υπάρχοντες σε έξι σημεία της πόλης- Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα της ΔΕΗ ΑΕ

1 Min Read

Στην αντικατάσταση των έξι σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων που εγκαταστάθηκαν στην πόλη της Κοζάνης  το 2014, προχωρά ο Δήμος Κοζάνης όπως αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίασή του στις 23 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τους σταθμούς που είχε εγκαταστήσει η ΔΕΗ πιλοτικά στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Green eMotion.
Οι συγκεκριμένοι σταθμοί φόρτισης έπαψαν να λειτουργούν μετά την λήξη του προγράμματος και η ΔΕΗ ΑΕ με αίτημά της προς τον Δήμο Κοζάνης στις 21 Δεκεμβρίου, ζητά την αντικατάσταση των υφιστάμενων σταθμών φόρτισης με νέους φορτιστές ισχύος 2x22kW.

Ο Κοζανίτης Θάνος Τουρτούρας, ο οποίος ασχολείται με την ηλεκτροκίνηση, είχε αναδείξει παλαιότερα το θέμα της μη λειτουργίας των φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Κοζάνης.


Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει το αίτημα της ΔΕΗ ΑΕ και το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει η αντικατάσταση στα εξής σημεία:
1. στην οδό Αλκέτα (κτίριο στρατολογικού γραφείου)
2. στην οδό Δημοκρατίας (απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο)
3. στην οδό Στρατηλατών (απέναντι από την είσοδο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου)
4. στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης (Νιάημερος, πριν την κεντρική είσοδο)
5. στην οδό Κασλά
6. στην πλατεία Μ. Παπακωσταντίνου.

- Advertisement -

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση