Νέοι υποψήφιοι για το τοπικό Ακρινής με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη

3 Min Read

Ονομάζομαι Αντωνιάδης Γεώργιος του Κωνσταντίνου και της Βασιλικής. Γεννήθηκα και κατοικώ στην Ακρινή Κοζάνης. Από το 2017 εργάζομαι στην ΔΕΗ με ειδικότητα μηχανοτεχνίτης. 

Η συμμετοχή μου στα κοινά ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Το 2008 εκλέχθηκα στο ΔΣ του τοπικού συμβουλίου Νέων του Δήμου Ελλήσποντου και ακολούθησε το 2010 η υποψηφιότητα μου ως πρόεδρος στην τοπική κοινότητα της Ακρινής 

Ποτέ δεν σταμάτησα να παίρνω μέρος στους πολικούς αγώνες που διεξάγονταν όλα τα χρόνια και γι αυτό κατάφερα να εκλεγώ το 2017 στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας κατέχοντας την πρώτη θέση στην ψηφοφορία 

Από το 2017 έως το 2019 διετέλεσα γραμματέας και από το 2019 έως το 2021 πρόεδρος στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας 

Την τελευταία 5ετια είμαι εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ του ποντιακού συλλόγου Ακρινής ως γραμματέας ενώ παράλληλα ασχολούμαι με τα πολιτικά δρώμενα του τόπου μου προσπαθώντας να αναδείξω την παράδοση και τα έθιμα μας. 

Η συμμετοχή μου στα κοινά δε σταματάει εδώ. Το 2018 εκλέχθηκα στο σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ «Σπάρτακος» και συγκεκριμένα στο σωματείο παράρτημα Καρδιάς Κοζάνης μέχρι το 2022 ενώ από το 2022 μέχρι και σήμερα είμαι εκλεγμένος στην κεντρική διοίκηση του σωματείου «Σπάρτακος». 

Η απόφαση μου να είμαι υποψήφιος με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη, πηγάζει από την μεγάλη μου θέληση να βοηθήσω τον τόπο μου και συγκεκριμένα το χωριό μου, την Ακρινή. Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά και άλυτα προβλήματα και ότι οι προκλήσεις μετά την εκλογή μου θα είναι μεγάλες αλλά είμαι έτοιμος να τις αντιμετωπίσω και να διεκδικήσω ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Έχοντας ως γνώμονα το καλό του χωριού μου έχω ήδη αναπτύξει το μελλοντικό μου προγραμματισμό μετά την εκλογή μου.

Ονομάζομαι Τσαβδαρίδης Γιάννης του Δαμιανού και της Σωτηρίας. Είμαι παντρεμένος με την Κοντοτάσιου Σοφία και έχουμε μαζί ένα παιδί. Γεννήθηκα το 1992 και είμαι δημόσιος υπάλληλος. 

Πίστεψα από την πρώτη στιγμή στον Γιάννη Κοκκαλιάρη και τον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» γι’ αυτό και θα είμαι υποψήφιος μαζί του. Ο τόπος μας χρειάζεται όραμα και διάθεση για δουλειά.

Ονομάζομαι Καζαντσίδης Νίκος, γεννήθηκα στη Γερμανία και τα τελευταία χρόνια είμαι κάτοικος Ακρινής. Συμπορεύομαι με την παράταξη «Μαζί για την Κοζάνη» με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη γιατί για να δεις “διαφορετικά” πράγματα πρέπει να περπατήσεις “διαφορετικούς” δρόμους ,πιο ανθρώπινους.

Μοιραστείτε την είδηση