Νικητής και στις κάλπες της Π.Ε. Κοζάνης ο Στέφανος Κασσελάκης

2 Min Read

Νικητής και στην Κοζάνη ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού οι κάλπες που στήθηκαν στα συνολικά εννέα εκλογικά τμήματα σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας, έφεραν πρώτο σε σταυρούς τον 35χρονο πολιτικό. Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκέντρωσε 1016 ψήφους και την Έφη Αχτσιόγλου ψήφισαν 797 ψηφοφόροι.

«Το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά γίνεται το μέλλον», είπε ο κ. Κασσελάκης έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου το βράδυ της Κυριακής. Ευχαρίστησε τα 150.000 μέλη που ψήφισαν στις δύο αναμετρήσεις και διεμήνυσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίζει από εδώ και πέρα». Ευχαρίστησε τους εθελοντές που εργάστηκαν στην εκστρατεία του και «όσους βουλευτές στάθηκαν στο πλευρό μου και διάλεξαν το φως».  Παράλληλα ευχαρίστησε «ολόψυχα» τον Νίκο Παππά, την οικογένειά του και τον σύντροφό του, Τάιλερ. Δήλωσε ακόμη πως επικοινώνησε με την Έφη Αχτσιόγλου και την ευχαρίστησε για τον αγώνα της στην κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. «Στόχος μας ο ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει η μεγάλη προοδευτική σημασία. Δεν θα σας προδώσω ποτέ».

Νωρίτερα η Έφη Αχτσιόγλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αντίπαλό της και τον συνεχάρη. Στις πρώτες της δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα, η κ. Αχτσιόγλου ευχήθηκε στον κ. Κασσελάκη καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. «Αύριο ξεκινάει ένας νέος αγώνας για ισχυρή, δομική αντιπολίτευση» σημείωσε και ευχαρίστησε τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που την ψήφισαν, τονίζοντας ότι ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής της. Ευχαρίστησε επίσης προσωπικά τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Χαρίτση, που στάθηκαν στο πλευρό της, όπως και όλη την ομάδα της. Τέλος ευχαρίστησε τον μικρό της γιο και του υποσχέθηκε ότι από αύριο «τα πράγματα για εμάς θα είναι καλύτερα».

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στέφανο Κασσελάκη για να τον συγχαρεί για τη νίκη του είχε και ο Αλέξης Τσίπρας. Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχάρη και την Έφη Αχτσιόγλου για τον αγώνα που έδωσε.

Μοιραστείτε την είδηση