ΝΟΔΕ Κοζάνης: Mόνο με «προστασία» από 200 αστυνομικούς, με τα αντίστοιχα χημικά και τις παρατεταγμένες «κλούβες» λεωφορείων των ΜΑΤ μπορούν να έρθουν στην επαρχία τα κυβερνητικά στελέχη

3 Min Read

«Χρησιμοποιώντας» την εκδήλωση αποφοίτησης των σπουδαστών της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, η Υπουργός Προστασίας (!) του Πολίτη και αφού εκ των προτέρων είχε αναγγείλει  -μέσω tweet- το τι θα επακολουθήσει κατά την παρουσία της στην περιοχή της Εορδαίας, προσήλθε με ασπίδα την υπέρμετρη αστυνόμευση και παραβρέθηκε πέραν της τελετής, ουσιαστικά για να δώσει -ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών- την απαιτούμενη κυβερνητική υποστήριξη στον απερχόμενο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιο, τον «εκλεκτό» του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θόδωρο Καρυπίδη.

Με την ευκαιρία της εν λόγω επίσκεψης, ως πολίτες μάθαμε ακόμη ότι για να έρθει κάποιο κυβερνητικό στέλεχος στην επαρχία, εν προκειμένω στην Πτολεμαΐδα και για την κα Όλγα Γεροβασίλη, μπορεί πλέον να κινείται και να αισθάνεται ασφαλής, μόνο όταν έχει τριγύρω την «προστασία» από 200 αστυνομικούς, με τα αντίστοιχα χημικά και τις παρατεταγμένες «κλούβες» λεωφορείων των ΜΑΤ!

- Advertisement -

Και όλα αυτά, όχι για να ασκηθούν τα υπουργικά καθήκοντα, αλλά για να προκαλέσει αφενός μεν το λαϊκό αίσθημα περί της προστασίας – ασφάλειας του πολίτη, αφετέρου δε να δημαγωγήσει για τα πολιτικά και εθνικά «κατορθώματα» της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού και πρόκλησης διχόνοιας της κοινωνίας στην πιο ευαίσθητη σήμερα γωνιά της Χώρας, τη Δυτική Μακεδονία.

Εξάλλου δεν ήταν καθόλου τυχαία και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, αλλά δυστυχώς αναπάντητη στην ουσία της από την Υπουργό, η ανακοίνωση – άμεση αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης, η οποία στο όνομα της γενικότερης πίεσης που δέχεται ιδιαίτερα ο κλάδος τους πανταχόθεν, καθημερινά και σε όλο το εύρος της Μακεδονίας, μετά από την «εθνική υποχώρηση» που επήλθε μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ως ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης και ενόψει όλων των επερχόμενων εκλογών, καταγγέλλουμε αυτού του είδους τις κυβερνητικές πρακτικές καθεστωτικής νοοτροπίας και καλούμε τους πολίτες να διατηρούν ψύχραιμη στάση απέναντι στην αυταρχική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στο επικοινωνιακό κλίμα φόβου και διχασμού που θα κλιμακώνει όσο πλησιάζουν οι εκλογές, έχοντας ως οδηγό τις ιδεοληψίες και τις γνωστές μεθόδους που χρησιμοποιεί τα χρόνια αυτά, με την εξουσιαστική αντίληψη της «πρώτης φοράς αριστεράς»!

  • Λέμε ΟΧΙ στην κυβέρνηση (κουρελού πλέον) του ΣΥΡΙΖΑ, στην κυβέρνηση του ψεύδους και της διαρκούς λιτότητας, που τώρα επιχειρεί και τον διχασμό της ελληνικής κοινωνίας!
  • Λέμε ΝΑΙ στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για την Ελλάδα που μας αξίζει. Γιατί μόνο όλοι μαζί, μπορούμε να πάμε την Πατρίδα ΜΠΡΟΣΤΑ!

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

 

 

Παντελής Καρακασίδης

Μοιραστείτε την είδηση