Ο «Αλλαντίν» ανεβαίνει τη Δευτέρα στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης

2 Min Read

Ο Κοζανίτης συνθέτης Χάρης Γκατζόφλιας «υπογράφει» τη μουσική του έργου

Στην Κοζάνη και στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο κάνει πρεμιέρα η παιδική θεατρική παράσταση «Alladin the show», ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια για μικρούς και μεγάλους. Τη μουσική του έργου έγραψε ο Κοζανίτης συνθέτης Χάρης Γκατζόφλιας, ο οποίος με τις νότες του καταφέρνει να μεταφέρει τον θεατή στην Αραβία και να ζήσει με τους συντελεστές τις… χίλιες κα μία νύχτες.

Την παράσταση ανεβάζει η «Kolossaion Productions», η οποία πέρυσι ανέβασε με μεγαλη επιτυχία τις παραστάσεις «Μάγια η Μέλισσα» και τα «Στρουμφάκια», σε συνεργασία με το Θέατρο του Βορρά. Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, ένα μαγευτικό show με ιπτάμενα μαγικά χαλιά, εναέριους ακροβάτες, μυστηριώδεις μάγους, circus performers και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Οι θεατές ταξιδεύουν στην μακρινή Ανατολή, πετούν με μαγικό χαλί, γνωρίζουν και γίνονται φίλοι με το Τζίνι, χορεύουν και τραγουδούν για τη χαρά της ζωής. Πρόκειται για μια παράσταση που… μιλά για τη μαγεία που κρύβουμε μέσα μας, τη δύναμη της φιλίας και της καλοσύνης. Εξυμνεί την ανθρώπινη θέληση και μιλά για την αιώνια μάχη του δίκαιου με το άδικο, της αγάπης με το μίσος. 

Η παράσταση θα ανέβει αυτή τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 20:45. Εισιτήρια πωλούνται στον ιστότοπο Viva.gr.

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Κείμενο: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Μουσική: HaRiSioS (Χάρης Γκατζόφλιας)

Σκηνογραφία, Ενδυματολογία : Δανάη Πανά

Χορογραφίες: Λευτέρης Κωνσταντίνου

Ακροβατικές χορογραφίες : Daniel Arrando

Υπεύθυνος Κατασκευής Σκηνικών : Αλέξανδρος Παπαϊωακείμ

Φωτισμοί: Τρύφωνας Κεχαγιάς

Sound Design : Catleap Sounds

Επιμέλεια Μαγικών: Λένιος Καραμελένιος

Παραγωγή: Kolossaion Productions, Θέατρο του Βορρά

Πρωταγωνιστούν : Βαγγέλης Δαλλές, Λευτέρης Κωνσταντίνου, Όλια Μήτσιου, Σάββας Τραπεζάνογλου, Ευτυχία Ψωμά, μαζί η circus performer Στέλλα Δροσινού και οι ακροβάτες Χριστίνα Γιαννιώτη και Λουσία Λονέγκρο

Θένια Βασιλειάδου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση