Η πρώτη ανακοίνωση υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας- Ο Χάρης Κάτανας υποψήφιος Περιφερειάρχης

2 Min Read

Την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου, ο επιχειρηματίας και πρώην βουλευτής Χάρης Κάτανας. Ο κ. Κάτανας εδώ και μήνες είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την θέση του Περιφερειάρχη, χωρίς ωστόσο να το είχε ξεκαθαρίσει.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας σε επίπεδο Περιφέρειας. Ο κ. Κάτανας, προχώρησε στην ανακοίνωση αυτή με ένα βίντεο που ανέβασε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απέστειλε στη συνέχεια στα ΜΜΕ της περιφέρειας.

Τα γυρίσματα του βίντεο έγιναν στις μεγάλες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Γρεβενά και Φλώρινα) με τον κ. Κάτανα να ανακοινώνει πως η προσπάθεια που ξεκινά δεν έχει κομματικά χαρακτηριστικά αλλά ανιδιοτέλεια. Δηλώνει γνώστης των προβλημάτων της περιοχής και αυστηρός κριτής της σημερινής περιφερειακής αρχής, η οποία «δυστυχώς απέτυχε» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Μάλιστα χαρακτηρίζει «μεγαλοστομίες» τα όσα έχουν ανακοινωθεί για το υδρογόνο.

«Θα φέρουμε λύσεις γιατί έχουμε ευθύνη απέναντι στους πολίτες για την ζωή και το μέλλον τους. Θα κινηθούμε με βάση την αλλαγή διοίκησης από την προσωπική και αδιαφανή μονοκρατία στην σύγχρονη λειτουργική Περιφέρεια. Στόχος μας να δώσουμε “ταυτότητα ανάπτυξης” στην Δυτική Μακεδονία. Θα χτίσουμε όλοι μαζί μια σύγχρονη και ανθρώπινη Περιφέρεια. Η κοινωνία των πολιτών με όπλα: την όρεξη, την τεχνογνωσία και την αγάπη για τον τόπο ξεκινάει αυτό τον αγώνα μέχρι τέλους με φόντο και στόχο τη νίκη» αναφέρει στο σποτ της ανακοίνωσης υποψηφιότητας του ο Χάρης Κάτανας.

Ποιος είναι ο Χάρης Κάτανας

Ο κ. Κάτανας, γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 1980 στη Μαδρίτη και είχε εκλεγεί βουλευτής τον Ιανουάριο του 2015 με το κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Έχει διατελέσει και περιφερειακός σύμβουλος. Σήμερα είναι οπτομέτρης-οπτικός και ιδιοκτήτης καταστημάτων οπτικών ειδών σε Κοζάνη, Πτολεμαϊδα και Γρεβενά.

Σωκράτης Μουτίδης

 

Μοιραστείτε την είδηση