Ο δήμος Κοζάνης καλεί τους υπαίθριους μικροπωλητές να δηλώσουν ενδιαφέρον για άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου την περίοδο της Αποκριάς

1 Min Read

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης καλούνται οι κάτοχοι άδειας άσκησης υπαιθρίου στάσιμου και πλανοδίου εμπορίου με αντικείμενο κινητή καντίνα και φορητή εγκατάσταση έψησης (ποπ κορν, κάστανα, λουκουμάδες κ.α) να δηλώσουν ενδιαφέρον προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για τη διάθεση τροφίμων και ποτών στο πλαίσιο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία.
Για τις θέσεις και τις ημερομηνίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν τη σελίδα του δήμο Κοζάνης και για να δηλώσουν ενδιαφέρον θα πρέπει να υποβάλλουν α. φωτοαντίγραφο της άδειας τους, β. αίτηση στην οποία θα αναγράφεται απαραιτήτως η θέση που επιθυμούν να λάβουν, έως τις 2 Φεβρουαρίου 2018.
Σημειώνουμε ότι αν ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των διατιθέμενων αδειών με την παρούσα ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση. Κλήρωση επίσης θα πραγματοποιηθεί και μεταξύ των επιλεγέντων για τη θέση που θα λάβει ο κάθε ένας. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου και ώρα 10πμ στα γραφεία της ΔΤΟΑ (Π. Χαρίση 6- 3ος οροφος) και κατόπιν οι κληρωθέντες θα καταβάλλουν τα τέλη που τους αναλογούν στο ταμείο του Δήμου, προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια κατάληψης χώρου για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Μοιραστείτε την είδηση