Ο Δήμος Κοζάνης θα εξετάσει τις καταγγελίες για εργασιακό εκφοβισμό στη βιβλιοθήκη καθώς και το ζήτημα της δημοσιοποίησης

1 Min Read

To ζήτημα των καταγγελιών για εργασιακό εκφοβισμό στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη Κοζάνης συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης.

Τα μέλη του ΔΣ ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο Βασίλη Παπαποστόλου  και την διευθύντρια Γιάννα Στεργιοπούλου για τη δημοσιοποίηση των γεγονότων που αφορούν στη λειτουργία της ΚΔΒΚ. Ο πρόεδρος επίσης ενημέρωσε ότι όσο αφορά σε κάποια από τα θέματα που αναφέρονται στην επιστολή του εκπροσώπου των εργαζομένων όπως αυτά της ασφάλειας τα περισσότερα είχαν δρομολογηθεί και σε κάποια υπάρχουν ήδη ανάδοχοι.

Μετά από διαλογική συζήτηση το ΔΣ κατά πλειοψηφία αποφάσισε (με επιφύλαξη οι κκ Μ. Φλώρος & Δ. Μυλωνάς) να εξετασθεί αν τηρήθηκε η ορθή και νόμιμη διαδικασία που αφορά στη δημοσιοποίηση θεμάτων της ΚΔΒΚ και αν προκύπτουν ή όχι πειθαρχικά παραπτώματα με ανάθεση της διερευνητικής εργασίας στο Δήμο Κοζάνης, προκειμένου να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα του αποτελέσματος και να διευκρινιστούν και να απαντηθούν τα θέματα που αναφέρονται στην επιστολή του εκπροσώπου των εργαζομένων.

Μοιραστείτε την είδηση