Ο Δήμος Κοζάνης τιμά την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

1 Min Read

Ο Δήμος Κοζάνης, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, τον ΟΑΠΝ, την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, καθώς και τα Ποντιακά Σωματεία Δήμου Κοζάνης «Ευξείνιος Κύκλος» τιμούν την ημέρα μνήμης των Ελλήνων του Πόντου με σειρά δράσεων.

Συγκεκριμένα:

- Advertisement -
  • Παρασκευή 15 Μαΐου: «Φωνή Νέων», διαδικτυακή ημερίδα με ομιλητή τον Θεοδόσιο Κυριακίδη , Δρ. Ιστορίας και Επιστημονικό Συνεργάτη της Έδρας Ποντιακών Σπουδών του Α.Π.Θ και νέους του Δήμου Κοζάνης. https://youtu.be/gRuG8Z00VB0
  • Δευτέρα 18 Μαΐου: Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη υλοποιεί project με τίτλο «Μοιράσου μαζί μας το βιβλίο και τα πιο «δυνατά» λόγια που διάβασες για τους Έλληνες του Πόντου». Κάνε hashtag  #kdvk #dimos_kozanis  @Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και ανέβασέ το.
  • Δευτέρα 18 Μαΐου: Διαδικτυακή έκθεση με τίτλο «Ο Ποντιακός Ελληνισμός μέσα από τα μάτια των παιδιών».
  • Δευτέρα 18 Μαΐου: και ώρα 19.00, πρεμιέρα στο YouTube του Δήμου Κοζάνης «1922: Ένα χρονικό της εποχής εκείνης» . Κάνε κλικ εδώ https://www.youtube.com/watch?v=rdcHtPQNaEM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3Y06vw4FsGYbAJ7Mso_nHrXJvSK75qzWAKxO39VSrjbNKMpSXl9cwYdF8

 

Επίσης, ο Δήμος Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Δρ. Κοινωνιολογίας & Επιστημών Συμπεριφοράς, Θεόδωρο Κωνσταντινίδη, καθώς και στον Δρ. Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού, Θωμά Αλεξιάδη για την ενεργό συμμετοχή τους στις δράσεις του Δήμου για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

 

 

Μοιραστείτε την είδηση