Ο Δρ Ιωάννης Κριτσωτάκις σε ένα μοναδικό εκπαιδευτικό event στα πλαίσια της 9ης EGNATIA EXPO!

1 Min Read

Προτεραιότητα για τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμΐδας, διοργανωτή της Έκθεσης “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2017 – 9η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, αποτελεί διαχρονικά η συνεχής εκπαίδευση τόσο των μελών του, όσο και των στελεχών των επιχειρήσεων της περιοχής.

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας για εκπαίδευση που συστηματικά γίνεται, ο Εμπορικός Σύλλογος διοργανώνει λίγες μέρες πριν τη φετινή Έκθεση εκπαιδευτικό event με θέμα «ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΕΡΔΗ – ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ».

- Advertisement -

Εισηγητής θα είναι ο γνωστός διδάκτωρ του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Βιέννης με εξειδίκευση στην Επικοινωνία και στο Marketing Εξαγωγών, Ιωάννης Κριτσωτάκις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 18.30 στην Αίθουσα ΠΑΛΑΤΑΚΙ του Ξενοδοχείου ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, και όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα γίνει στα πλαίσια της 9ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας “Egnatia Expo 2017”.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, και καλούνται όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες,  τα στελέχη των επιχειρήσεων, αλλά και το κοινό να αδράξουν την ευκαιρία και να παρακολουθήσουν τη διαδραστική αυτή εκδήλωση, που είναι βέβαιο πως μπορεί να μας κάνει καλύτερους επαγγελματίες, και να βάλει το λιθαράκι της ώστε το επιχειρείν να γίνει αποτελεσματικότερο.

Μοιραστείτε την είδηση