Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης ‘’ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ’’

3 Min Read

Το Σάββατο  βράδυ  της  μικρής αποκριάς 18 Φεβρουαρίου 2017 στην κατάμεστη από  κόσμο αίθουσα της ΚΟΣΜΟΚΙΝΗΣΗΣ πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης ‘’ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ’’ . Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την ακούραστη  παραδοσιακή ορχήστρα να μας κρατάει συντροφιά  .Στο κλαρίνο ο παραδοσιακός Φώτης Καραβιώτης, στο βιολί ο βετεράνος Βασίλης ‘Εξαρχος ,στο λαούτο ο  Απόστολος Πιντζιλαίος , στο ακορντεόν ο Βαγγέλης Μαραμής  , στα κρουστά ο Ηλίας Τοργούτης  και στο τραγούδι ο καταξιωμένος Γιώργος Πατσούρας  τους οποίους ευχαριστούμε για την υψηλού επιπέδου παραδοσιακή βραδιά που μας πρόσφεραν.

Η βραδιά ξεκίνησε με την βράβευση 25 επιτυχόντων μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2016  , Γρεβενιώτικης καταγωγής και μελλών του Συλλόγου μας που διαμένουν στην Κοζάνη και την Απονομή επαίνου «ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ» στον συμπατριώτη μας επιτυχημένο επιχειρηματία και διαχρονικά συμπαραστάτη του Συλλόγου μας κ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗ.

- Advertisement -

Μας τίμησαν με την παρουσία  τους ο  βουλευτής ΠΕ Γρεβενών  κ. Μπγιάλας Χρήστος, ο Αντιπεριφερειάρχης  της  ΠΕ Γρεβενών  κ. Σημανδράκος Βαγγέλης με τους Περιφερειακούς Συμβούλους κκ. Μαρκόπουλο Δημήτριο και Ιωαννίδη Κυριάκο ο Δήμαρχος Φρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης με τους Αντιδημάρχους οικονομικών κ. Αδάμο Μάνθο και Ανάπτυξης Φαρμάκη Γιώργο και ο πρώην Βουλευτής Κάτανας Χάρης .

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι πολιτιστικών Συλλόγων : Βοϊοτών  ,ΖΕΠ, Ηπειρωτών, Μακεδνοί, Μεταξά,  Φίλοι της παράδοσης ,Λιβαδεριωτών Κοζάνης , Αγίου Αθανασίου, και Κήπου Κοζάνης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους 40 χορηγούς της αφίσας μας για την ηθική και υλική βοήθεια που μας πρόσφεραν και το επιχειρηματικό κόσμο της Κοζάνης και Γρεβενών , για την προσφορά 220 δώρων στη διεξαγωγή της λαχειοφόρου  αγοράς.

Επίσης έγινε κλήρωση της κάρτας εισόδου και ο τυχερός αριθμός ήταν το Νο 44 όπου κερδίζει μια 7ήμερη εκδρομή στη ΠΑΡΟ η ΝΑΞΟ το δώρο είναι προσφορά του τουριστικού Γραφείου  HERMES TOYRS Ειρήνης 4 (Πεζόδρομος ) Κοζάνη.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους Φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας δίνουν  κουράγιο να συνεχίσουμε.

 

Ο Πρόεδρος                                                                                        Ο Γραμματέας

Αθανάσιος Λότσιος                                                            Δημήτριος Μπουκάλης

Μοιραστείτε την είδηση