Ο Φιλοπρόδος Σύλλογος Κοζάνης αποχαιρετά τον Τέλη Χαλκίδη

2 Min Read

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης αποχαιρετά τον Τέλη Χαλκίδη διαχρονικό και πολύτιμο, καλό μας φίλο, που από το μεσημέρι της Τρίτης 2 Αυγούστου του 2022, δεν είναι πια ανάμεσα μας.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, φιλοξένησε με ανοιχτή αγκαλιά τα πρώτα βήματα της κινηματογραφικής ομάδας του Συλλόγου, τις θεατρικές, μουσικές παραστάσεις μας, αλλά και τις κινηματογραφικές μας χειμωνιάτικες προβολές των τελευταίων χρόνων.

Υποστήριξε ένθερμα τις θερινές προβολές που πραγματοποιούμε τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια, στην Αυλή μας, σε μία από τις οποίες ο Σύλλογος τον τίμησε γιατί κατάφερε να κρατήσει με αποφασιστικότητα, στα χρόνια της κρίσης, ανοιχτό τον μοναδικό κινηματογράφο της πόλης μας, το «Ολύμπιον», που τόσο αγάπησε.

Το «Ολύμπιον», που με αγάπη και σεβασμό διαχειρίζονται σήμερα τα παιδιά του Λάζαρος και Μαρία.

Κοινή θέληση όλων των Κοζανιτών να συνεχίσει το «Ολύμπιον» να υπάρχει, ομορφαίνοντας την καθημερινότητα της πόλης, με τη στήριξή μας που είναι φόρος τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος.

Εμείς θα τον αποχαιρετήσουμε και κινηματογραφικά, αφιερώνοντας, στη μνήμη του, τη θερινή προβολή της Τετάρτης 3/8, με την ταινία «Τα φώτα της πόλης» του Τσάρλι Τσάπλιν.

Για να μείνουν ανοιχτά τα φώτα και της δικής μας πόλης, με ανοιχτό το «Ολύμπιον».

Αντίο φίλε Αριστοτέλη Χαλκίδη

Μοιραστείτε την είδηση