Ο Γ. Κασαπίδης μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις δύσκολες ώρες που αντιμετωπίζει η Καστοριά

1 Min Read

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Καστοριά μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης.

Όπως είπε, η Καστοριά έχει τις περισσότερες επιπτώσεις σε όλη τη χώρα, καθώς μετρά ήδη τρεις νεκρούς από τον κοροναϊό, ενώ το νοσοκομείο της πόλης βρίσκεται σε συναγερμό.

Ειδικότερα, έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής δέκα εργαζόμενοι θετικοί στον ιό, ενώ το νοσοκομείο παραμένει σε λειτουργία χάρη στις προσπάθειες γιατρών, νοσηλευτών και του προσωπικού.

«Οι πολίτες έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης. Το θετικό είναι ότι δεν έχουμε εκθετική αύξηση του κοροναϊού, μόνο αριθμητική» σημείωσε ο κ. Κασαπίδης.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ανέφερε ότι τα δύο χωριά, η Δαμασκηνιά και η Δραγασιά παραμένουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πως υπάρχει ενδιαφέρον από μια νοσηλεύτρια για να βρεθεί εκεί και να εξετάσει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε καραντίνα.

Τέλος, σημείωσε ότι η περιφέρεια λαμβάνει όλα τα έκτακτα μέτρα που απαιτούνται, ενώ έχουν εντατικοποιηθεί οι έλεγχοι στην αγορά για την τήρηση των μέτρων που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη

Μοιραστείτε την είδηση